Monday, August 8, 2011

Heliza Helmi seksi,lepas najihah nor zafirah pulak B***L

Assalammualaikum..

Em...Dalam bulan pose ni jugak kau nak cari keyword panas tu kan.
Jom2 tengok sini



Kang tak bace tak habis tak pasal2 ujang marah daku pulak kat Heliza seksi haa.



yang musykil :

1-  heliza helmi. Daku tak penah tau kate die seksi. Cume mate die yang seksi. Jahat ye korang hahah

2-sape nor zafirah. Kesian die kau ni pon

3- sangap blog tu da dari 2 minggu lepas tak jatuh carta. Dasat. Ni mesti kes tajuk budak sangap nak bercinte tu.

4- artis tak pakai tudung . Ha. Kau nak cuci mate ye

Awok,bulan pose ni lek2 dulu kalau nak cari. Kureng pahale pose kite tau hihi. 

47 comments:

  1. wah2..bahaya keyword tuh..bulan2 posa pun ada jugak..hihi

    ReplyDelete
  2. @Nabila Huda

    ha tu la pasal...dasat dorang ni x beragak

    ReplyDelete
  3. Syukur kancil tidak macam korang nie...dasyat keyword yang dorang cari tu...hehehe

    ReplyDelete
  4. hahaha..pelik2 yg diorg google ek..sume panas2...dik, meh add dilamin03@yahoo.com fb akk..nak bg kad raya..nak x?send la alamat kat fb..hehe

    ReplyDelete
  5. kengkadang nak tergelak tgk orang2 search keyword ni kan.. haha..

    ReplyDelete
  6. ish sapa la yg sangap lebih neh..hahah

    bulan posa cari la info berguna skit..ehhe

    ReplyDelete
  7. najihah
    teknik SEO mantap..boleh ajar bro ahmad tak?

    ReplyDelete
  8. tp..betul gak yang mata heliza tu..cun je..haha

    ReplyDelete
  9. hahaha. hebatlah bulan puasa ni

    ReplyDelete
  10. gila punya keyword.. kesian heliza helmi.. haishhh

    ReplyDelete
  11. aku tak pelik keyword tu.. peh.. orang temerloh..

    ReplyDelete
  12. nor zafirah tu sape? aku kalau bab2 artis ni memang aku fail. hahaha

    ReplyDelete
  13. @Taufiq Tiramisu

    x tau la aku retis mane hahaha
    tah name sape tah die petik teruk tol

    ReplyDelete
  14. lucu betol yang zafirah tu...tapi betol2 kesian dengan orang yang cari keyword tu....ape la,da la cari bogel2..emh3

    ReplyDelete
  15. hahah,mcm2 ..

    yui pon lama tak tgk keyword ni =)

    ReplyDelete
  16. amboi, jahatnye org tu.. niat tak baek dh...

    ReplyDelete
  17. aish. yang tak elok saje dorang cari ek. ish2.

    ReplyDelete
  18. hahaha.. ntah boleh percaya ke nuff tu.. kalo betol apekejadahnye orh mencari tu..xde mnde len ke nak cari..hahaa

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi