Sunday, August 14, 2011

Budak2 AF yang betul2 ade talent nyanyi bagi daku

Assalammualaikum..

   Skang ni korang tengok bersepah2 penyayi kan. Sane sini ade realiti program. Malatop sekejap je pastu suram. Daku amik contoh AF. Kau bayangkan 1 musim dah 12 orang,bile dah 9 musim berpuluh2. Pastu yang jadi penyanyi betul2 bape kerat je.

   Kat sini daku listkan budak2 AF yang bagi daku betul2 ade talent dalam menyayni ni.

1) AIZAT

dulu mase zaman die gemuk orang nak tak nak je pandang. Skang dah kurus suare makin malatop. 


2) RICH

kalau suare tak sedap tak nye jadi vokalis band Estranged kan


3) STACY

mantop woo suare die. Husky


4) HAFIZ

not bad. Menang APM pulak

5) AKIM

daku suke die sebab comel hahah. Suare die ok ape boleh tahanla dari yang tak sepatutnye

6) HAZAMA

He deserve to be a winner. 4 taun tunggu beb walamak. Pak lang,pinjam lesung pipit bole

Setakat ni tu jelah kot. Ni bagi pandangan daku je. Kalau korang ase tak setuju tak pela. Cite rase lain2. Rase2 pasni tak payah buat dah kot program nyanyi2 ni. Lagi bertambah semak dengan artis2 yang tah hape2. 

p/s : salma & iqa mentor pon malatop nyah

40 comments:

  1. wahh
    setju2
    dlu time aizat gmok
    ramai xpndg
    sekarg sume orng cari dia
    stacy dan akim best
    rich,bole lah :D

    ReplyDelete
  2. hahah! ada sorg lagii laaa... Amira! HEHE

    ReplyDelete
  3. Mawi, Zahid, Marsha, Mila..dorang tak meletup ke...hehehehe

    ReplyDelete
  4. setuju.. paling penting akim memang best.. hahaha

    ReplyDelete
  5. beginilah awan nano nano nano nano..
    hehe..

    ReplyDelete
  6. sokong. majoriti masuk AF,lepas tu, kuar entah pape jep.

    bape kerat sgt memang talented betol3 masuk AF. neh. yg laen, sake of fame saja.


    haha

    ReplyDelete
  7. shahir ngan farhan pun sore oke gak.. hehehe.. tapi farhan x berapa laku. tak tahu knape..

    ReplyDelete
  8. setuju! hehe :D suka aizat lebih :p

    ReplyDelete
  9. @azeelia azman

    tau xpe..hangat2 je..pastu hilangtah kemane

    ReplyDelete
  10. @Taufiq Tiramisu

    shahir pun makin malap..
    farhan sekejap je kan

    ReplyDelete
  11. wuuu...pakwe aku Akim..kiki

    weh...tq kad raya :)

    ReplyDelete
  12. setuju! lagipon yang tuh jela selalu kua..

    ReplyDelete
  13. tu la..sekarang banyak betul program3 tok retis baru neh..ehhe

    ila xtau sgt sbb xminat..ehhehe

    ReplyDelete
  14. Aizat paling best... Lagu Awan Nano tu kalau Johan Raja Lawak tak nyanyi confirm sy taktau sape nyanyi.. hahaha

    ReplyDelete
  15. @ILA HonEyBuNNy

    tu la makin x minat sebab dah banyak sangat

    ReplyDelete
  16. sy minat aizat, hafiz n akim ..
    dorang best hehe ^^

    ReplyDelete
  17. serius..aku tak pernah tengok AF..haha

    ReplyDelete
  18. btl2.. diorh ni je yg ada talent.. yg lain hadoo.. last2 jd pelakon..

    ReplyDelete
  19. setuju..dorg sangat berbakat kan esp aizat lah..even bukan juara mahupun finalist..

    ReplyDelete
  20. AF yg baru2 ni tak berapa kenal sangat..sebab tak layan pun..uhuk..tp suara stacy best

    ReplyDelete
  21. aizat n hafiz terbaek..penyanyi perempuan?tak minat -,-

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi