Tuesday, August 23, 2011

jadi blogger belagak artis kan. Teruje bile dapat kad raye

Assalammualaikum..

   Kenape eh? Sebab dapat kad raye. Hihi. Dapat 6 kad raye dari blogger. Alah baru 6 keping. Orang lain berpuluh2. Bialah nak jugak tayang. Nyampah kan. Btw thanks sesangat for those blogger yang sudi bagi kad raye kat daku. Sangat2 terharu. Ni sayang lebih ni ngee.





dari yui






dari kak fad ( kad raye die special sebab ade tepek header tu. cantik!)



dari anis adila aris @ kak ngah ( duit raye 20 sen)



dari abg eq ( sign tu yang mahal )



dari kak tina


berjuta tenkiu untuk blogger yang bagi. Next hari raye kite tuka2 lagi ye. Hee.
Btw blogger2 ni rajin sangat bertegur kat fb. Rase macam adik beradik pulak. Semoga Allah berkati kehidupan kalian. Amin.

Abg Eq pun tak sombong. Sangat peramah. One of blogger that i respect most. 

terima kasih

58 comments:

  1. alamak..jeles la xdpt kad raya dr abg Eq..huhu

    ReplyDelete
  2. dh smpai..alhmdulillah..

    besh2 dpt kad..yui dptsatu..

    tu pon dari shapit..heheh..

    ReplyDelete
  3. hahaha..wat malu je tayang tulisan buruk kuh..weee..tp mahal toh tulis sendiri..xde taip taip..weee

    ReplyDelete
  4. bestnye... kite pnye kad lum smpai lagi eh? td ramai blogger ckp kite pnye kad dah bnyk sampai...

    ReplyDelete
  5. wah...bestnya najihah dpt kad raya. okla tu ada jugak org krm kad raya...org krm kad raya...

    ReplyDelete
  6. salam najihah,
    dapat 6??? kira banyak tu...zaman millenium skrg ni nak dapat 1 pun susah...hehe...
    kalau masa abg eq kecik2 dulu siap gantung kat rumah...

    ReplyDelete
  7. ehehe
    wahh dpt kad raya
    fara bru stu je dr kwn blogger
    hehee

    ReplyDelete
  8. @eqbalzack

    wsalam..tu la..
    hihi..
    aah zaman sy kecik pun same..

    ReplyDelete
  9. wah ada jugak dr abg eq..menarik tu! kena simpan ni buat kenangan!

    ReplyDelete
  10. Bestnya dapat kad raya. Diana satu kad pun tak dapat :(

    ReplyDelete
  11. jelesnya aku...nasib je kita dipisahkan oleh laut china selatan..kalau ndak sudah aku simbah asid kat kad raya kau....hahahah...jahatnya aku...

    bestnya

    ReplyDelete
  12. banyaknya dapat kad raya...hehe..ila dpt jugak...baru sempat balas kat diorg tadi..ehhe..

    fara, ila dah add fara kt fb 1 ag tau..ila queila..

    ReplyDelete
  13. wahhh bestnye dapat kad raye best! hehe =)

    ReplyDelete
  14. hehe..mstila letak..buat kngn...:)

    ReplyDelete
  15. next year kite tukar pulak ea. :)

    ReplyDelete
  16. wah byk nyer kad raya dpt..hehe.alia baru dpt 1 jep.

    :)

    ReplyDelete
  17. wahhh , semua dah tunjuk kad raya ni .. hehe ..

    ReplyDelete
  18. wah dapat kad raya.. jelesnyaaa

    ReplyDelete
  19. mmg jeles sbb dpt e-card jek... :(

    ReplyDelete
  20. wahhhh...manyak best lorhhh...kite satu kad raye pun xdpt..huhu

    ReplyDelete
  21. lame nye nak tnggu taon dpn.. xsnggup.. kah3x..

    ReplyDelete
  22. best gila dapat kad raya. hehehee. aku duk tunggu lagi kad raya drpd kau ni. hehehehe

    ReplyDelete
  23. congrates akak! tunggu kad raya dari saya pula eh? hoho

    ReplyDelete
  24. aku baru dpt 2 doe..bnyak kau dpt..

    ReplyDelete
  25. wahhh! dapat banyak la dia. jeles nii!

    ReplyDelete
  26. @Taufiq Tiramisu

    aik x dapat lagi ke..
    yg lain sume dah dpt..

    ReplyDelete
  27. tak nak bagi sy kad raya ke??sy tda kad raya ni..ermmmm

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi