Wednesday, August 31, 2011

Hobi time raye :

Assalammualaikum..

   Time raye mesti banyak2 ragam kan. Kire hobi lah tu. Daku punye hobi ni ha :

  • bergambar @ camwhore
Walamak kalau time raye lah nak2 bile berkumpul dengan sepupu sepapat & mak sedare yang kepale  gile2 jugak macam daku ni. Kamera sane sini wok. 


bole pulak shawl same dengan kawan haha
  • rase semua kuih raye
Daku ni jenis teruje nak makan semua jenis kuih nak2 yang cantik2 tu. Tapi selalu tertipu nyah luar cantik tapi bile makan tak sedap wooo
  • makan. makan. makan
Ni lah hobi mane2 orang pon. 5 buah ruah 5 jenis makanan. Fuh dasat wo. Bak kate abg eq perut dah memboyot boleh letak lappy dah haha.
  • bergaye sakan
Setahun sekali melaram. Bes kau main tayang2 baju raye kat sepupu kan ha.
  • jumpe member2
Time ni je kot nak jumpe bagai. Walamak jumpe member2 bergegar 1 dunie weh.

   Ni lah die hobi daku time raye weh. Kauorang?

the blue 1 tu adik daku yang telah daku make over pakai shawl. 


hantu gambar & love them dem much

p/s : tak de orang nak bace update je

12 comments:

  1. wah, lawa2 semuanya.. ehehehe

    Salam kemerdekaan di hari Lebaran buat Najihah sekeluarga..
    ~Gen2Merah~

    ReplyDelete
  2. saya baca entry awak!

    kita serupa =)

    selamay hari raya !

    ReplyDelete
  3. bergambar sangat dan jumpa member tu sangat WAJIB! tapi yang lain kurang sebab saya tak suka sangat makan. lagi-lagi kuih raya. kalau kerepek, saya layan! hahaha :D

    ReplyDelete
  4. wah raya awak nampak meriah sangat! jelesss nih! :D saya punya raya, hmm duduk rumah je. tp tahun ni ok lah as semua org dtg rumah saya. hehe :) happy raya day jihah! :)

    ReplyDelete
  5. beraya kat mana ni? Bukit Damar ke?

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi