Monday, August 15, 2011

Contest Blog Aku Kena Gigit by Coklateyes

Assalammualaikum..

Ditag  & dijemput oleh aimifiqa & innanie untuk join contest ni. 


klik gambar atas ni nak join

1. dunia blog memang sejengkal cuma : memang betul pun sebab dalam dunie blog ni daku jumpe budak upm yang kolej nye sebelah kolej daku je.

2. bila dah berada di atas yang di bawah : daku bace entry beliau & setuju sangat sebab entry tu entry sentap.  Kite memang tak kan berade diatas kalau tak de orang bawah yang menyokong. Lagi2 blogger.

3. anon anon malaysian berdenting kuat tapi : sebelum ni daku ade jugak post pasal cik anon ni. Pendapat daku dengan die same.

Kesimpulan nye,entry beliau ni malatop & bes2 yaw. Tak caye ce korang pegi tengok


Saya Suka Geget Blog Hanya Dari Mata kerana.......
entry kamu yang sangat rasional & bes. Bagi pandangan saye yang baru 1 time masuk ni sangat tak rugi kalau follow sebab memang tak nyesal. Lagipun saye suke blog yang ade entry sentap2 ni. Hee. Lastly,keep blogging  & stay with ur superb word in your entries ya.


tag :


hira 
MK
z




TUTUP : MALAM NI PUKUL 11.59

10 comments:

  1. jom join GA saya
    http://iownthis87.blogspot.com/2011/08/like-abazilah-lucky-draw.html

    ReplyDelete
  2. thx dik sudi tag...tp dh tamat lak..

    gud luck n all de best!!

    ReplyDelete
  3. time kasih sebab join contest saya, jangan lupa check nama dan url awak kat latest entry saya. Insya-allah malam ni saya semak semua entry dan ALL THE BEST!!!

    salam sayang dari
    Innanie Ariffin

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi