Wednesday, August 3, 2011

4 blog tutorial yang bes

Assalammualaikum..

   Tiap kali daku renovate blog daku mesti refer tutorial kat 3 blog ni. Bagi daku tutorial yang depa buat tak memeningkan kepala & sangat2 senang nak ikut. Lagi pun banyak woo tutorial dorang provide. Jom daku share sini 3 blog utama tu. Tekan header nak ke blog ye :


1) TUTORIAL UNTUK BLOG




2) TEKNIK BUAT BLOG




3) LYSSA SECRET

banyak gilos & sangat comel


4) BLOG CIK NURFARAH

ni pon comel je

   Ha tu lah 4 blog utama yang daku akan refer bile nak edit blog. Tapi skang ni dah banyak dah blog yang provide tutorial kan. Pilih je mane2. Daku memang tak reti langsung nak bermain dengan kod html ni. Ade jugak blog lain yang daku refer contohnye :

   KOrang bole la refer mane2 blog. Tapi jangan sampai berterabur blog sude hihi. 

23 comments:

  1. okeh...

    ila nak terjah n refer la..hehe

    ila ne bukan pandai sgt bab2 blog...hehe

    ReplyDelete
  2. Diela suka refer blog Lyssa Secret..:)

    ReplyDelete
  3. wah3.tapi nurul plg suka lyssa secret.cumel sangat n senang paham^^

    ReplyDelete
  4. ninie slalu pi blog lyssa dan sis intan.. =)

    ReplyDelete
  5. saya refer semua blog yang ada tutorial. hahaha :D

    ReplyDelete
  6. wah bagus perkongsian ni..tgh cari tutorial ni, ade projek nk buat hehe

    ReplyDelete
  7. wah bagus perkongsian ni..tgh cari tutorial ni, ade projek nk buat hehe

    ReplyDelete
  8. Nice share. Boleh la g blog dorg kalu nk refer pape.thx.:D

    Nafsu Remaja vs PArt Time!

    ReplyDelete
  9. oryte, nt mau carik apa yg mau dicantekkn lg..hehehe

    ReplyDelete
  10. biasa kite taip je kat google tu. mana yg keluar tu yg kite guna. hihi ;)

    ReplyDelete
  11. senang juga bila kita list macam ni kan .. nanti bila nak cari, refer balik kat post kita .. ye tak ?

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi