Wednesday, August 24, 2011

Kasih Alia bikin air mata daku menitis

Assalammualaikum..

   Tadikan tengok Kasih Alia. Episod hari ni banyak yang sedih kan. Kau tahu daku tibe2 termenangis pulak ai. Bes pulak cite ni haiyo. Dah lame tak tengok cite bes macam ni lepas Adamaya. Daku ni bukan jenis yang suke tengok cite melayu sangat. Mane yang bes tu tengok lah. kalau tak skip.


 
   Bukan nak kate lah. Cite ni bes wok. Sebab ape eh? Sebab :

  • tak semua ade cite yang diselitkan nilai pompuan melayu islam pertahankan maruah die sebagai perempuan islam 
  • pasal puasa. Islam pade name tapi tak tunaikan kewajipan
  • kite buat jahat kat orang,kite akan rasa balasannye. Tak kire lambat @ cepat
  • isu semasa : jualan organ haram @ dipakse jadi pengemis
  • orang bukan islam tertarik dengan gaya hidup islam
   See. Banyak kan yang Jinggo selitkan dalam drama ni. Sape jinggo? Laki Sheila Rusly lah. 

   Jom cuci mate tengok gamba2 dorang. Kredit kat fanpage Fida Ibrahim










tak suke weh dengan laki ni tak tau nape



Yang penting fida ni sangat2 cantik


   Tadi punye episod a bit sedih lah kan. Mule2 yang Anis nangis tu. Kesian weh. Pastu yang Kasih jumpe bapak die. Daku sangat tersentu bile tengok Sharnaaz @ Qausar nangis. Waw. Lagi machoo tu. Pastu part yang Anis cium baju Qas tu. Sedih.

   Harap2 pas ni ade lagi cite yang bes cam ni. Well done Sheila Rusly & her husband,Jinggo.

**************************************

Got 2 kad raya lagi from 2 blogger

dari cik soli

dari hira

tenkiu so much sayang






14 comments:

  1. wuwuwuwu.
    superb sedih citer ni kan T__T
    yang penting qausar hensem, haha.

    ReplyDelete
  2. @Wani

    aah die hensem kan dlm cite ni..cool je

    ReplyDelete
  3. erk. saya tak tengok cerita ni. sebenarnya, jarang tengok tv. hahaha :D eh, kad raya dah sampai? alahai. segan~~~ hoho

    ReplyDelete
  4. @hira

    bagusnye jarang tengok tv hihi..
    nak segan ape..tenkiu syg

    ReplyDelete
  5. mmg besh crte ni..mirah pom nangis tgk crte ni..huhu..

    ReplyDelete
  6. fida mmg comel lote ........heeeeee

    ReplyDelete
  7. i pun suka tgk kasih alia..
    tp dah 2 hari tak tgk sebb buka posa kat luar =_=

    ReplyDelete
  8. akak tak tngk pon smlm cite nie..bz..hahaha..:p

    ReplyDelete
  9. akak pon dapat lg semalam..tp xdan na bukak lg..bz sokmo

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi