Monday, August 15, 2011

Event2 Fb yang membuat kan aku rase annoying sangat

Assalammualaikum..

   Ok entry ni nak kate entry lepaskan geram ye jugak. Tapi bukan nak marah ye. Sekali legi ni bukan entry nak marah bagai. Bulan pose tak elok. Tapi kan ape perasaan korang bile orang dok create event yang tah ape2 kat fb tu. Bile sound kate bajet,tak susahkan kau.

   Tu lah die. Bukan nak kutuk tapi nak kate. Tu lah die typical melayu. Tegur sikit melatah sakan. Nyampah tau. Err.



   Event yang macam mane daku kate annoying nak gile tu? Ni ha :
  • pasal duit
  • pasal contest
  • pasal bende yang rasenye tak yah create pon orang dah tau contoh puase,raye
  • filem
  • banyak lagi
   Ni jawapan daku bagi yang sound aku bagai tu**maaf penggunaan aku :

Der,memanglah tak susahkan aku kalau kau create event tu tapi janganlah kau invite aku sekali. Aku ni jenis memang tak minat nak join event yang mengarut camtu. Lagi 1 der,semak kau tau? Jadi jangan nak selfish sangatlah ye. 

   Kalau event yang reunion ke,nak daftar kursus ke ape ke yang memang betul EVENT tu ok lah jugak tapi kalau yang tak event tu? Nape tak de yang create " operasi berak beramai2".

   Penah dulu bersepah blogger yang create event pasal GA,segmen & contest pastu kene sound kene maki terus senyap. Ha kan dah kene. So korang,kalau nak create tu bia event yang masuk akal ye. Sekian.

budak ni kate jangan marah2 nanti tak comel :)



33 comments:

  1. sama lah. rasa mcm menggangu kot benda ni.

    ReplyDelete
  2. aah jiha..tah apa2 punya event da..paling tak suka event2 yg berkait bisnes, macam nak cepat kaya semua tu. hello.. mana ad benda leh bt org cpt kaya melainkan usaha. kadang2 nak je hambur camtu kt event tu..tpi takdala buat..lana wat dono je,kih3

    ReplyDelete
  3. sllu remove je event2 tu..hoho

    ReplyDelete
  4. alisya godek2 entri2 lama cik najihah...hihi..

    kalau event ntahhapehape tu memang annoying sgt..

    ReplyDelete
  5. hi3..tu jihah masa kecik ek..comel la..hehe

    ReplyDelete
  6. @TYNTHA LANA

    tu la pasal..sakit hati kan..bisnes bagai

    ReplyDelete
  7. @Cik Domo

    kalau da banyak sangat x larat nak remove 1 1

    ReplyDelete
  8. wahaha ganasnya event.


    tapi nape ta remove friend je tukang buat event duit, dgn event iklan tu

    ReplyDelete
  9. taw takpe. semak saje event2 tu~
    btw, comel adik, heee :P

    ReplyDelete
  10. Banyaknya event pasal nak buat duit. Kan bagus kalau bulan-bulan puasa ni event yang lebih pada keagamaan..Ish ish..

    P/s: Sorry lama menghilang. Tira sangat sibuk baru-baru ni.

    ReplyDelete
  11. @Cik Meyo

    semakkan /.geram aku..
    haha tengok la sape kakak die

    ReplyDelete
  12. tak suka jugak event2 neh...xdk kaitun pun..nyemak mata jah..huuh

    ReplyDelete
  13. annoying gile kalau kene mcm ni,buat semak notification je :)

    ReplyDelete
  14. hahaha..kat dah di kata.. ngee..
    hihihi

    ReplyDelete
  15. haha. biasalah tu kak. nak popularkan diri kejap. hoho. eh, budak tu comel. sebiji sama dengan muka akak. huhu

    ReplyDelete
  16. mesti event aku ada tersenarai tu...kiki

    ReplyDelete
  17. @hira

    popular ape gitu hahaha..
    adik akk kan :)

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi