Monday, August 22, 2011

blog simple @ ranggi = pilihan korang?

Assalammualaikum..

    Opss!! Ramai yang salah faham dengan entry daku yang bikin panas ni. Act daku tak emo pon. Jauh sekali nakmarah ke hape ke. It just opinion. Terpulang pade korang. tak kurang juge ade yang nak membidas tapi daku hormat pendapat korang. Thanks.

    Ni sebelum nak off lappy sebab hujan nak post pasal ni. Antara blog simple @ ranggi yang mane korang pilih?

1. blog simple + entry bes 
2. blog simple + entry suam2 saje
3. blog ranggi + entry bes
4. blog ranggi + entry emmmm so so

   Yang mane jadi pilihan korang? Banyak blog yang ranggi + entry pon boleh tahan jugak kan. Tak kurang jugak dengan blog simple. Tapi bagi daku better simple. Much more better. Tapi semua tu hak kite nak memilih & buat. Blog die suke hati dielah.

   Even daku rase korang pun macam tu kan.

    Tinggal 4 hari je lagi daku nak ngadap lappy & update blog ni. Pastu seminggu off cuti raye. Jadi daku nak bw sampai lebam within 4 days ni. Haha. Boleh gitu?

berblog secare happy

41 comments:

  1. pilih nmbr 1
    sbb x rsa cm terlalu semak
    n bleh bca entry dgn relax

    ReplyDelete
  2. xkisah simple ke ranggi ke..
    jnji entry best..
    hehekk

    ReplyDelete
  3. saya suka no 1. simple, dan entry yg nice.

    ermm tp entry sy x ok sangat pun. still learning nak olah ayat.

    ReplyDelete
  4. blog akk simple ke camana?ringan x

    ReplyDelete
  5. saya pilih blog simple entry best ^^,

    ReplyDelete
  6. saya suka number satu tuh! tp kadanh blog cantik...suka gak! hiks :)

    ReplyDelete
  7. masing-masing punya taste tersendiri. ranggi atau simple saya tak kisah. asalkan entry best. confirm baca sampai habis punya.

    ReplyDelete
  8. blog lawa kemain pun kalau entry ntah pape x jadik gak. huhu better blog simple je kan :)


    mcm fatin liyana blog dye simple aje, tp entry, huhh mntap. sme jugak dgn yuyu zulaikha :)

    ReplyDelete
  9. Hari raye memang x leh update..sape yang sokmo update tu maknanya rayenya tok merioh..:-)

    ReplyDelete
  10. blog yg cntik dan xlmbt loading jela. hehe.

    suka baca entry yg ngarut2. haha

    ReplyDelete
  11. kalo cik ana sllunye pilih blog yg laju loading+simple+entry best..hehe
    kalo blog ranggi gila pon pastu loading kena tggu smpai bejanggut,mmg xdpt la..kekeke~

    ReplyDelete
  12. blog simple template.entri mnarik ;p
    smt berpuasa;)

    apisv2.com

    ReplyDelete
  13. i'd prefer belog yg simple, tulisan senang nk baca n entry best hehe.

    ReplyDelete
  14. pocket suka yang simple tp entry best, sebab... simple tu maksudnya tak der la widget lagi lagu munyik munyik plus macam macam benda dok melompat dari arrow nih.
    Comp pocket yang zaman batu nih takut tak sempat nak layan^^

    entry best? entry yg buleh paham :D

    ReplyDelete
  15. @Ezy Chiaki

    baguslah kalau camtu..
    hihi...entry yang bes yg kite cari kan

    ReplyDelete
  16. @Nabila Huda

    ala samelah kite ni..
    x semua perfect & x de yg perfect pon..
    belaja same2 hihi

    ReplyDelete
  17. @op anaz

    haha tau xpe..x syok lah org raye ngadap lappy pulok kan

    ReplyDelete
  18. nomor 1 la weh..err..kalu ade makan2 lg best :)

    ReplyDelete
  19. salam najihah,
    pls email abg eq your address semula mlm ni ok. button dulu abg eq rasa posmen dah ambik kot sebab najihah je yg tak dapat...
    abg eq nak make sure kali ni najihah dapat ok...

    ReplyDelete
  20. @syrupmasin

    hahah mane lah tau kalau pilih yg lain kan ngee
    makan je kan

    ReplyDelete
  21. blog sy mgkn kategori yg no. 2, wah...dpt komen dr nameela.

    ReplyDelete
  22. hehe...pilih semua kot..kalo rasa best nak baca bacala..kalo x de mood x baca:)hehe

    ReplyDelete
  23. akk suke blog simple entry bes..huuuu

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi