Wednesday, August 10, 2011

Opss!! Malu nye bile laki2 berkate begitu kat pompuan

Assalammualaikum..

   Korang yang pompuan penah tak kene tegur dengan lelaki? Kalau gurau2 tak pelah ni yang macam memberi kemaluan kat korang? Nak tau tak situation macam mane yang daku rase agak malu bile laki2 tegur @ cakap sesuatu kat pompuan


  • mulut berbau 
Kau tengah cakap2 dengan die sekali si laki2 cakap camni :

kenape muke die? sebab die tengah hot bulan ni
  • kain @ seluar koyak
Motif : jangan suke suki tergedik2 jalan depan laki2 ye sayang

  • muke kau nampak baik tapi perangai busuk
Wah yang ni agak kasar ye. Tapi ade ape kaum laki yang berani cakap camtu. Kat kawan daku. sentap seminggu samapi rase nak bom muke mamat tu.

  • kat gigi kau ade lada
Yang ni common la. Tapi malu tau. Jatuh saham wee

  • jalan kengkang
Opss! Bunyi agak kasar & keterlaluan. Bile laki dah tegur macam tu rase nak lempang tak mulut tu. Rase kan. 

  • minah tu gelak macam setan
Terase tau daku. Yelah daku pesen gelak tak de nak cover2 bile dengan kengkawan. Tapi beragak lah jugak kalau kat depan public tu.

  • awak tu perempuan,tak elok pakai macam tu
Bab berpakaian ni kaum pompuan agak sensitip. Mostly kalau ade yang menjawab akan kate " kau sape nak tegur aku bukan laki aku. Suke hati aku lah". Isk2. Kesian laki tu. Pakai bialah yang kene pade tubuh.

   Agak2 ade tak lelaki yang tak penah kate macam tu? Tak tau lah kan. Ape yang daku tau laki ni jenis nye straight to the point. Kalau die menegur konpem kalau tak sentap tak sah. Pedas beb ayat2 budak laki ni. Kalau tak caye pegi bace blog budak2 laki skang. Mane ade nak tapis2. Hee. Tapi baguslah. Sebab tak hipokrit.

daku akan buat muke camni kalau laki2 mulut puaka yang tegur hahah
   Korang yang laki2 nak tegur pun agak2 lah der,janganlah tengah2 depan orang ramai. Malu doe.

40 comments:

  1. itu jns mmg lepas aje ckpnya tu.. =)

    nsb xprnh kena lagi..

    ReplyDelete
  2. part lada kat gigi tu yg takleh tahan! muahahahaha.. :D klu kengkawan llki cp dorg memang cover giler tp ckp mcm nih, "weh, ko tak cuci muka eh? ade TM la.." (TM=taik Mata) hahahahaha..:D

    ReplyDelete
  3. pernah kn tegur.."ko ni cuba la feminin sikit.." cesss

    ReplyDelete
  4. opttsss...

    memang maloo kalau lelaki tegur gitu...setakat neh xpernah g kena tgur cm tu..hehe

    lau kena..komfom maloo..kena jga dri elok2 la..ehhehe

    ReplyDelete
  5. ckp dgn lelaki tu..ala u pun sama he..he..he...

    ReplyDelete
  6. muka cik najihah begitu cumil mcm tu..hik3...

    ReplyDelete
  7. setju2
    ntah yg tgo cmtu saje nak malukn kte dpn sume orang
    kalo nak tgo care diam2 suda
    atleast kte bole cover or ape kan
    hee :P
    tp sape laki yg tgo cmtu.memg kene flying kck la
    haha

    ReplyDelete
  8. hahaha. mke khairul fahmi tu mmg bom. mke dye sbb dye hot je. tkejut dibuatnye. cute!

    nice entry dear

    ReplyDelete
  9. hehe name pon laki...diorang kan jenis yg terlampau berterus terang...:)

    ReplyDelete
  10. yang ade lada tu x bleh blah. haha kantoi x puase :D

    ReplyDelete
  11. sy selalu kena tegur ngan lelaki sbb ganas n lasak. grrrr...

    ReplyDelete
  12. @Cik Purple Pinkypuff

    hahaha kalau yg stok buat gurau2 x pe kan..hahah lawak

    ReplyDelete
  13. @ILA HonEyBuNNy

    x penah kene x pe ila..ni yg da penah kene ni la malu woo

    ReplyDelete
  14. @farah hanim

    hahah tau x pe..sume stok yg nak cakap x berlapik

    ReplyDelete
  15. @arein

    hahah tu la..terpikir nak letak muke die

    ReplyDelete
  16. kalo lelaki tgur sy cam tuh, mmg naik pelempang ..hahah..berani kew??... gulrrpp

    ReplyDelete
  17. eehhehe tak pernah kena tegur pon . :DD

    ReplyDelete
  18. hahaha..muka selamba..buat bodoh je la kan...hhehe

    ReplyDelete
  19. nasib baik tak penah kena lagi.. kalau tak sentap jugak dibuatnya

    ReplyDelete
  20. yg mulut brbau tu ada je penyelesaian kan, ajk girl tu kunyah chewing gum ke.. :)

    ReplyDelete
  21. @Xavi De

    hahahahah...tegur dengan iklas ye..bagus2

    ReplyDelete
  22. pernah kena sekali. oh, gigiku. kesian. hahaha :D

    ReplyDelete
  23. pernah kena sekali. oh, gigiku. kesian. hahaha :D

    ReplyDelete
  24. owh
    budak2 kelas aku selalu je macam nih
    tegur direct jer
    hehehehe

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi