Saturday, August 13, 2011

Contest : Raya Datang Lagi

Assalammualaikum..

  Ha yang ni lagi 1 kontest yang dah lame tuan punye belog invite daku. Incik telaga putih, maap ye lambat join sebab tak de idea nak design macam mane.


dan hasilnye..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Photobucket

tag :
nasz 
hira

21 comments:

  1. eh, tau je saya memang nak join. adeh. haha :D thank you! ;)

    ReplyDelete
  2. eh, kejap. kad raya ke? erk. adeh. fail lah benda ni. macam mana eh?

    ReplyDelete
  3. akk join gak..haha..gd luck tau..

    ReplyDelete
  4. @Fad

    yeke kak..gud luck jugak tau tenkiu :)

    ReplyDelete
  5. kretipnya! eyfa xpandai buat bebenda ni.

    ReplyDelete
  6. jalan2x tgok kad raya..waa! buat ala gif lagi, kreatif2x..^^..

    jemput join nee juga
    http://anisasniza.blogspot.com/2011/08/jom-join-segmen-pertama-saya.html

    ReplyDelete
  7. kreatif ni buat kad raya boleh gerak2 gambarnya..hee~

    ReplyDelete
  8. hehehe...mcm pernah ku lihat..ngeee..gud luck..:)

    ReplyDelete
  9. contest dah tutup! thanks 4 join!

    tengok kad anda di fanpage saya.. kalau ada, sila like kad anda.. kalau takda, tinggalkan link entry di wall post page itu..

    gud luck!!

    ReplyDelete
  10. saya pon join contest ni.
    kreatif awak punya.
    gud luck :)

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi