Sunday, August 14, 2011

Meh Nak Promote Ahli2 Grup 9 Yang Malatop

Assalammualaikum..

   Dah tibe mase nak pomot ahli grup 9 dari segmen kotak bulat. Tekan lah header depa tu


Ary ni selalu jugak datang komen blog daku. Blog die simple & nice. 

Daku tak pasan die follow blog daku. Sory eh awak. Blog die ade isi tersendiri. Suke! :)



Daku paling suke ayat kat header die. Menarik lah hee




Sweet je blog ni. Die suke pink la tu hee. Cantik tau hee jom singgah




Blog ni da lame daku follow. Entry die pon best2.


Mek kelate weh. Very da simple & tertarik blog :)



Blog ni meriah tau. Die pun rajin join segmen jugak macam daku hihii




Sweet je bile tengok header die kan. Jeles tau hee. Sape suke wane purple bolela ke blog die 




Antara pengomen tegar blog daku. Mesra gilos tau die ni. Tak rugi berkawan dengan die. Entry die pon dasat2 hee



Daku suke masuk blog ni sebab sedap je mate memandang. 




Blog minah ni tak tau ape ade. Macam2 ado. Hihii


Okeh siap



2 comments:

  1. geng2..hehhe
    http://ary-anwari.blogspot.com/2011/08/promote-blog-kumpulan-9.html

    ReplyDelete
  2. yeay dah siap promote group kita :)

    http://faridahnazuahthesinge.blogspot.com/2011/08/promote-kumpulan-9-kotak-bulat.html

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi