Thursday, August 4, 2011

Artis2 blogger terhangat dimata daku

Assalammualaikum..

   Hai semua salamat pagi. Semangat kan update awal2 sebab adapter lappt terbako kene kilat. Jadi hanye bergantung pade batery saje. Tak pelah janji dapat update dari tak de kan. Jom daku share sini senarai artis2 blogger yang terhangat kale ini.

Laki2
Pinjam gambar ye semua

1) BEN ASHAARI @ ABG KETAK



2) UJANG



3) EQBAL ZACK @ ABG EQ




4) IZAMIR RIDZWAN



5) BRO FRAMESTONE



6) FAIZAL FREDLEY



6) SYAFIQ ROSLI




7) AIZUL MARCELLO


perempuan


1) HANIS ZALIKHA



2) FATIN LIYANA



3) CIK EPAL




4) MARIA ELENA



5) YUYU ZULAIKHA



6) NISA KAY



7) IRINE NADIA MARCELLO



Tu lah die. Act ape sal daku kate dorang ni artis? Sebab hari2 daku bace blog dorang. Sebab ape?
Sebab dorang2 ni ade cara tersendiri dalam penulisan untuk tarik readers. Wa suka lah.

Ade yang tak suke? Lantak kau lah.

34 comments:

  1. cik najihah pom apa kurengnye..haha

    ReplyDelete
  2. cik najihah pun akan jd hot 1 hari nti~sapa tahu kan....;)

    ReplyDelete
  3. hee ,, diorang ni hebat2 .. takut nak baca blog diorg .. uhuhuh

    ReplyDelete
  4. Amboii, semua hot hot.. Macam artis :)

    Saya Menjemput Anda Untuk Sertai Segmen Ringkas Saye :)
    - SEGMEN : Korang Dah Jadi Geng Terawih?

    ReplyDelete
  5. sama la kita.. hari2 kena baca blog diorang nih.. hehe

    ReplyDelete
  6. waaa..bestnya...dorang mmg best2 pun..tp yg lelaki tu...ada yg aish lum kenal la..nak terjah jap g

    ReplyDelete
  7. semua perempuan tu saya kenal cuma nisa kay je tak berapa. irine tu sebaya saya. huhu. lelaki tu saya kenal 1, 2, 3, 6, 5, 7. eh, baik cakap semua kecuali no 4. hahaha :D aizul marcello best! ;)

    ReplyDelete
  8. haha..cantik2 n hensem2..satu lg yg akk suka nurul badiah..dia sgt ikhlas dlm berblog..

    ReplyDelete
  9. hahahh..gle berterus terang. :D


    xde spe yg ske lantak la kn. :)

    ReplyDelete
  10. xkan nak letak name sendiri kan cik najihah...hehehehe

    dan yang paling popular....

    "CIK NAJIHAH" !!!!

    Applause* ;)

    ReplyDelete
  11. yuhuu.. blog akak tak termasuk la yeh? hehehe..

    ReplyDelete
  12. cun2 yg blogger prmpn...mmg mcm artis..huhu..

    ReplyDelete
  13. @zeeck

    waw..walamak..
    hahah l ambt lagi tu

    ReplyDelete
  14. salam.. boleh bg link blog farah liyana x.? da cri tp xjumpa.?

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi