Saturday, August 13, 2011

Tak payah nak jadi anon sangatlah!

Assalammualaikum..

   Sory der baru nak update. Malas weh. Em hari ni nak buat entry pasal anon. Mak anon cik anon pak cik anon & sewaktu dengannye. Anon ni pemes dalam dunie blog ni kan. Sape yang penah kene serang dengan anon tu tau la rase die. Daku penah sekali je kene serang dengan anon. Anon lucah

 
   Opss! Anon tak semuanye jahat. Jangan set dalam mind sume anon jahat. Kesian anon yang baik  nyah. Tapi kan buat anon yang jahat yang keje die nak menghentam orang no lagi2 blogger daku rase tak payah nak tunjuk terer sangat lah kot.

   Sebab ape eh daku kate camtu? Sebab :

  • mostly blogger ni hebat. Die boleh trace kau siap umah & no tepon skali
  • jangan malukan diri sendiri
  • kau bermain dengan nama
   Dah name anon. Mane nak tau identiti. Sampai skang daku ingat lagi ape yang anon tu kate kat blog daku. Ni ha 

"weh,ko nak *** aku tak? Sedap"

See wat the buduh orang cakap macam tu kan. Memalukan 

   Tapi kalau dah kene serang dengan anon ni jalan terbaik nye tak payah layan. Kalau layan lagi die suke sebab buat kite sakit hati. Lagi dilayan lagi hebat anon tu. So jadinye buat tak tau sude. Kalau ade anon komen tu agak2 nak bagi pemes kau approve je komen die.

   Jadinye pesanan buat anon yang tak berape baik :

Tak payah nak tunjuk terer sangat. Tak de orang yang sempurna. Banyak lagi keje yang kau boleh buat selain jadi anon yang suke kutuk2 orang ni. Nak tak nak je. Jadi anon sebab nak pemes ye. Kesian. Duduk diam2 ye. 

motif : daku suke die

22 comments:

  1. tak pernah lagi kene serang camtu.. :)

    ReplyDelete
  2. betul2..makin dia layan makin lah mereng dyorang nie..hahaa

    ReplyDelete
  3. nasib baik tak penah kena mcm tu lagi :D

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah xpnh kn serang..wuuu, takot..

    ReplyDelete
  5. oh anon ... hurm jangan dilayan anon tu :)

    ReplyDelete
  6. trm kash cik najihah... sepanjang sy berblog ni br dpt 2 komen dr anon...

    ReplyDelete
  7. ish..bleh plk mcm tu..xtau malu tul..x penah lg kna yg mcm tu..minta2 tade la..

    ReplyDelete
  8. akak tak pernah lg kene gnie..hish cik anon..tk abis abis kaco org..

    ReplyDelete
  9. tunjuk diri sendiri lah baru gentleman..buat ape lah jadi anon2 ni kan..

    ReplyDelete
  10. dorang boring kot fara. tu yg nak jadi anon femes. hehe :p



    alhamdulillah, tak pernah kena lagi. ;)

    ReplyDelete
  11. @MerLe

    x de x pela..tapi mintak2 lah x de yg kene

    ReplyDelete
  12. @Cik Azizah

    hilang la identiti cik anon kalau tunjuk diri kn

    ReplyDelete
  13. akk blm pernah kena..dia tulis camtu kat mana?shoutbox ke..huhu

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi