Tuesday, August 9, 2011

Dan apabila team mate jadi pemes,tumpang bangge sekejap

Assalammualaikum..

Wah! Terase bangge jap sebab dapat kawan dengan diorang even sekejap haha.
Sape? Nanti goggle kalau rajin

- Ivan Yuen Chee Wern ( skuasy)
- Uriel Yu En French ( karate do )

Act due2 ni atlet sukan mesia & UPM. Act tak tau pon dorang ni atlet mase 1 group HE dulu. Rase terkejut sebab dorang sangat2 humble bile bercakap. Bes je bekerje dalam group dengan dorang.

uriel tu yang tepi sekali belah kiri

ivan

Ivan & Uriel ni sangat2 pemalu orangnye bile dalam kelas & sangat sporting. Ingat lagi mase kitorang ade presentation dorang lah yang tolong volunteer jadi 1st speaker. Even bahase agak tunggang langgang he..

1 lagi dorang ni sangat2 hensem ok. Haha. Tu lah advantage berkawan dengan dorang. Klaka & tak sombong siyes. Nak dibandingkan dengan student melayu yang sombong. Opss!!

12 comments:

  1. eh, mn ade...sy xsombong pun...hahahaa

    ReplyDelete
  2. jap lg akk jadi atlit gak..perenang negara..hehe

    ReplyDelete
  3. pic yang last tu kalaulah di depan mata...Cik Bunny yang tak terkata 0_0
    pepaham jela =p

    ReplyDelete
  4. pelikkksss kan..

    ila terfikir jugak..napa la org2 kita especially malay student sombong...

    kafang2 geram tgk...eheh

    ReplyDelete
  5. @ILA HonEyBuNNy

    em tu la pasal..kadang2 bukan geram dah,ase nak cepuk je

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi