Sunday, August 21, 2011

Tahu tak ape itu penat & menyampah?

Assalammualaikum..

   Yaw! Malas gilos nak update hari ni nyah. Bukak2 tengok komen dari namee roslan. Daku excited. Kau tahu kenape? Sebab i love to read her blog. Ok done cukup.

   Ni ha tuan belog sungguh penat bersantai & pegi jalan2 dengan family tercinta sampai sakit2 kaki ni ha. Tahu tak penat? Dan lagi 1 sepanjang daku bersantai for about 2 days ni ade beberape perkare yang membuatkan daku menyampah. Kau tau menyampah itu ape?

   Dan lagi menyampah bile orang itu melayu. Awwwwwwwwww. Nak tau?

  • kat traffic light geng mat2 motor bajet hensem tengah borak2 gelak pastu bile lampu hijau moto termampus tengah jalan. kau tahu itu memalukan bagi mereka?
  • orang tengah beratur panjang gile2 nak bayar & si cashier bole buat keje dengan main2 yang membuatkan daku nak baling kasut
  • tengah penat nak tunggu berbuke puase ade anak2 orang yang sebok dok kacau2 daku yang tengah duduk. Kau tahu itu membuatkan darah daku mendidih?
    Yes. Thats it! Adoiiiiii kenapelah mostly semua ni adelah m*****u. Ape yang penting? KESABARAN.

     Sekian.

ni lah die muke daku mase tu
p/s : kalau rajin malam ni daku g komen blog2 kauorang ye

38 comments:

  1. amboi
    muka cik najihah tu
    memg da nmpk kemenymphannye
    hehe
    sabar noh

    ReplyDelete
  2. YaRabbi!!
    tuan tuan dan puan puan,
    mari kita ingat wajah itu yer,
    kalau nampak ajer,
    sila bagi jalan,
    sila bagi tpt duduk,
    sila bagi dia bayar dulu,

    heheh:D

    anyway.. motor mati selepas puas 'membakar' motor sebelah ke tahap tak ingat.. memang la memalukan..
    tp tak per. kita gelak jer dulu:D

    ReplyDelete
  3. haha . comelnye muka tak tahan sabar tu . =)

    ReplyDelete
  4. ahaha...minah senget ke tu dik..?hehe

    ReplyDelete
  5. @Pocket

    hahahahahaha...opsss janganlah cmtu hihi
    tu la kan dah malu tengah2 jalan

    ReplyDelete
  6. muka jijik dengan mat rempit! hehe :)

    ReplyDelete
  7. gambar atas kedut..entri bawah ayu hahaaaa

    ReplyDelete
  8. dtg dari blog namee^^

    ok ok saye pun kepenatan hari ni:(

    http://bbyuya.blogspot.com/2011/08/kenangan-dan-pengalaman.html

    ReplyDelete
  9. heheh...betul2 muka menyampah tu...ngeh3..

    saboor ja la kan...

    ReplyDelete
  10. mat motor sengaja mematikan enjinnya tu..hee

    ReplyDelete
  11. wahhh .. ni memang mood annoying .. huhu ..

    ReplyDelete
  12. kalau cashier tu diorang suka sembang sembang ngan kawan and gurauu2 -________- melambatkan services je

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi