Thursday, August 18, 2011

Kegilaan ku mase bulan pose

Assalammualaikum..

"fara,kau mimpi ape post entry banyak2 hari ni?"

" sebab..lepas ni aku dah tak available sangat. Cuti aku dah nak abis."

"kenape?"

1. minggu depan raye jadi daku akan cuti berblog selame 1 minggu. Kau tak nak raye ke oi

2. Sabtu daku balik kolej. Bile dah ade kat kolej nak update sangat payah sebab :

# beronggeng dengan kengkawan**plan baek punye pas raye 

# sebok dengan key in subjek yang lintang pukang

# dah sebok dengan study oi. Yelah nak jadi student GEMILANG lah katekan

So korang jangan muak lah ye kalau daku update banyak2 sebab daku tak available sangat dah pasni.

*********************************

Tamat pasal tu. Nak cite kegilaan daku mase bulan ramadhan @ bulan pose. 

1. PUDING


tak kire puding ape yang nampak cantik sume daku rembat


2. TEPUNG PELITA




3. AYAM PERCIK




4. SOYA CINCAU



5. ROTI JOHN


Bile kat bazar automatik round 1 bazar then cari semua ni. Yang tak tahan puding tu. Waaaa macam2 warne. Tapi jangan membazir tau.

p/s : cantik kan 
-
-
-
-
-
-


blogger apis tolong watkan. Time kasih kamu :)

slamat berbuke 

29 comments:

  1. suke puding tu...nmpak menyelerakan...

    ReplyDelete
  2. haha. nia pn tibe2 rajin nk update sbb dah berhenti keje :P aa lukisan tu cantik :) untung la ade org nk doodlekan <3

    ReplyDelete
  3. yop..pas ne dah xleh online cm ne dah...sebab kena pulon stdy lak...hehe

    soya cincau & roti john bru pas makan tadi..ehheh

    ReplyDelete
  4. Waaa...tepung pelita.....hari-hari aku buat kuih tu untuk dijual......huhu

    ReplyDelete
  5. fara yg kat sini nak roti john satu^^
    hehe :D

    ReplyDelete
  6. ya setuju sngt...kalo dah kat kampus mmg blog entah kemana....nak susun jadual kuliah dan tutorial kompom pening...

    ReplyDelete
  7. tepung pelita my favourite :) tambah dgn cincau lagi perggghhh!...

    ReplyDelete
  8. akk xley la tgk makanan camni...teringin wei...hahaha

    ReplyDelete
  9. saya memang jarang buka laptop waktu belajar. lebih banyak habiskan masa dengan terperap dalam bilik. haha :D

    p/s: untung eh akak asyik dapat doodle je. tak aci betul. eh, tiba-tiba je. haha :p

    ReplyDelete
  10. saya memang jarang buka laptop waktu belajar. lebih banyak habiskan masa dengan terperap dalam bilik. haha :D

    p/s: untung eh akak asyik dapat doodle je. tak aci betul. eh, tiba-tiba je. haha :p

    ReplyDelete
  11. saya memang jarang buka laptop waktu belajar. lebih banyak habiskan masa dengan terperap dalam bilik. haha :D

    p/s: untung eh akak asyik dapat doodle je. tak aci betul. eh, tiba-tiba je. haha :p

    ReplyDelete
  12. @hira

    hhohoo..kalau akk tido je pas balik kelas..hoho..mmg x lah nak update slalu huhu
    hii ni pon akk yg request

    ReplyDelete
  13. weit, pas raye nk meronggeng mne yop? wee :D

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi