Monday, August 22, 2011

blog aku penuh dengan orang bogel. Giliran Fatin Liyana pulak B***L???

Assalammualaikum..

   MasyaAllah. Tak cukup siti saleha bogel kau search fatin liyana pulak. Terkejut i tau u cari keyword tu. Janganlah kau. Blog daku dah penuh dengan keyword bogel tahu. Kau tengok ni








Sekian. Agak2 FL gelak tak kalau bace blog daku? Kalau bace kan. Berangan

55 comments:

  1. mcm2 bogel ada ya. hahaha.

    lucah tol dak2 ni.

    ReplyDelete
  2. heheh, kamu memang pandai,
    pocket suka.
    lenkali kalau nak cari sumber bogel,
    pocket tahu, blog kamu bukan satu daripadanya :D (mcm la selama ni tak perasan kot kan)

    ReplyDelete
  3. heliza helmi bogel ?? haha . rambut pun die tak tayang . nie pulak nak bogel . pelik betul orang orang nie . -.- hihi

    ReplyDelete
  4. @Pocket

    hahahahah...tu dah jadi blog lucah namenye

    ReplyDelete
  5. hehhehe..ingatkan betol betol tadi..puasa ni.
    awatt lucah sangat blog hang.
    heheh

    ReplyDelete
  6. adoiii la...sapa la yang google macam neh kan..

    saboor ja la...bulan2 posa pun ada jugak..tu la nafsu..ehhehe

    ReplyDelete
  7. @Syazwan Che Deraman

    ha kan..tau xpe..bulan pose ni lah bende alah ni yg timbul
    hahah

    ReplyDelete
  8. Aku rasa kau buat pasal entry keyword "bogel", tu yg lepas ke belog ko..

    ReplyDelete
  9. mmg kelaka klu kt tgk keyword tu..mcm2 ado

    ReplyDelete
  10. depa tk posa pa dok search bnda mcm ni ..HAHAHA

    ReplyDelete
  11. hai najihah...upm blogger also pahang blogger jugak :)

    blogreading here. interesting blog :)

    ReplyDelete
  12. hai najihah...upm blogger also pahang blogger jugak :)

    blogreading here. interesting blog :)

    ReplyDelete
  13. ehem ehem. tak habis lagi eh? hahaha :D bawa bersabar ye akak~ hoho

    ReplyDelete
  14. ehem ehem. tak habis lagi eh? hahaha :D bawa bersabar ye akak~ hoho

    ReplyDelete
  15. hahaha.. cam tu pon ade ka??? :p

    ReplyDelete
  16. aizul marcello pun ade? hehe.. mcm2 keyword die ye..

    ReplyDelete
  17. kesian FL aku. hahahahahahha. report polis ah camni. hehehe

    ReplyDelete
  18. heheeheheheh knp semuanya bogel.ich2.

    ReplyDelete
  19. sume artis nk naked
    sush la cmtu
    haha

    ReplyDelete
  20. tak posa la tuuu....wat maksiat jek.hehe

    ReplyDelete
  21. eee..spa ela yg gile sngt cri benda benda gnie..

    ReplyDelete
  22. entah2 orang yang sama tak cari gambar b***l tu. hehe :p

    ReplyDelete
  23. boleh putus urat kentut ni..hahaha

    ReplyDelete
  24. sape lah yang search benda ni? mengarut je. nampak sangat salah guna kan internet ni.

    ReplyDelete
  25. erk .. ganasnya .. kenapa blog2 yg tak bersalah kena ek ? n napa blog saya takde =P (cakap macam mintak plak.. haha)

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi