Sunday, August 28, 2011

seronoknye raye bile :

Assalammulaikum..

   Dah 2 post tertunggak nak update sebab pakai notebook. Jakun kan. Tak puas langsung pakai notebook sebab :
  • mate daku jadi bute sekejap (kecik huwa)
  • bile nak update posting jadi tunggang langgang 
  • keybord kene tekan kuat2 sebab huruf tak timbul
   Daku jakun sebab tak penah update pakai notebook ni ha. Abah punye,tompang gune je. Ok fine tak minat gune sebab kecik. Tapi tibai je sebab senang nak bawak mane2. Nak jugak jadi cam BA kan update selalu even raye hahaha.

   Berbalik pade tajuk seronoknye raye kalau :
  • duit raye orang bagi bertimbun2 tanpe mengire umur
  • shoping raye tanpe ade yang berebut nak bende yang same
  • baju berjenis2
   ok sume tu kalau. Ala kadar je ray sude kan. Raye mewah sangat pon tak bes kan tak elok menunjuk. Ok lah enjoy ur raya preparation. Thanks for reading. Tata

p/s : meriah gilekat ECM de. Manusie bersepah2. Adoi



7 comments:

  1. Notebook? tak minat. kecik sangat. hahaha :D terdemand pula. hoho.

    shopping raya saya jarang sikit. huhu. baju tak suka banyak-banyak. duit raya je suka! hahaha :p

    ReplyDelete
  2. @hira

    tau xpe weh..kecik sangat
    hahaha
    tu la duit rye tu penting

    ReplyDelete
  3. kat ECM tu mmg pnuh org. mmg meriah laa. abg sy smpai xnak kua sbb tkot sesak jalan. btw duk ktn eh ?

    ReplyDelete
  4. selamat hari raya cik najihah! kutip duit raya banyak2 ok. boleh buat GA kat blog pastu. hehehe :)

    ReplyDelete
  5. @♥ MRS ZACKS ♥

    tu l..sesak gileeee
    eh x la..kite dok bukit damar
    balik kg

    ReplyDelete
  6. Nelly The Strange nak ucap Selamat Hari Raya !!
    :)

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi