Friday, August 12, 2011

Kagum dengan lelaki yang macam ni

Assalammualaikum

   Daku ni kan tak cepat nak jatuh suke kat orang2 laki. Ayat mintak kentut kan. Tapi kalau ade lah laki2 yang macam kat bawah daku akan sebut ni automatik jatuh hati wooo. Nak tau ape?

  • pandai masak
Jarang sangat nak jumpe laki yang pandai masak. Kosmate daku ade sorang. Macaron tu dielah yang kenalkan kat daku. Siyes tak tau ape tu macaron. See,how kampung i am. Bagi daku laki yang pandai masak ni dah ade 1 bonus untuk dorang. Wah! Macam Chef Sher Sen ni

dah lah hensem fasih cakap melayu lak ai

  • sayangkan binatang
Ade sorang budak kolej daku pantang tengok kucing. Konpem die akan belai kucing tu bagi makan. Wah tersentuh hati ni weh. Skang ni binatang orang dok main sepak2 je. Bile laki sukekan binatang tandenye die peyayang. Boleh gitu.

  • kids lover
Yang ni daku suke tengok kalau kat mall. Ade mamat2 yang tukang jage adik die ke niece die ke tak kirelah janji budak kecik. Bile tengok rase sejuk je hati ni. Kau tau daku penah tengok sampai kaku tengah jalan. Dasat woo.

  • sangat2 menghormati orang tua
Korang nak tau laki tu gentle ke tak tengok kat dalam lrt ke bas ke cukup. Kalau ade nenek tue ke pompuan ngandung die bagi duduk ok lah. Tapi kalau stok yang pekakkan telinge butekan mate. Boleh blah

  • hormat pompuan
Setakat ni kureng nak jumpe tapi ade lah. Tapi kalau si pompuan pon tak hormat kene layan tak hormat jugak la. Tapi kalau ade yang jenis cool je,walamak.

   Jadinye korang si laki2 ade tak yang jenis macam ni? Nak kenal. Haha. Just joke. Tak de lah ni sekadar pandangan daku je terhadap laki. Bukan ape,daku akan automatik kagum bile tengok laki yang  macam tu. Tak tau kenape. Lagi 1 daku sangat terpegun bile tengok laki lengkap berbaju melayu. Wah!!

p/s : kalau kau laki2 yang hipokrit,tak payah berangan nak dapat pasangan yang sempurna.

29 comments:

  1. kreateria calon suami ke? bagus2 hmm

    ReplyDelete
  2. yui suka tgk laki berkaca mata..

    yg ptng brtgungjwb.. =)

    ReplyDelete
  3. akak paling suke yg ni n alhamdulillah si dia ada sifat ni..
    *kids lover
    *sangat2 menghormati orang tua
    *hormat pempuan


    syuke!!! =)

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah...dah jumpa laki2 cm tu...

    cik najihah lak?hehe

    memang untg kalau laki pandai masak..ehheh

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah...dah jumpa laki2 cm tu...

    cik najihah lak?hehe

    memang untg kalau laki pandai masak..ehheh

    ReplyDelete
  6. dah lame fall in lurve ngan chef sher tu....auwww...huhuhuh

    ReplyDelete
  7. paling suke lelaki pandai masak..boleh men masak2 same2 kan...=)

    ReplyDelete
  8. memang mengagumkan kalau kriteria kat atas ada dalam diri seseorang lelaki tu.

    ReplyDelete
  9. payah nk jmpa llki yg penyayang kat binatang mcm kucing... kalo harimau mungkin..hahahhaha



    Cik najihah kalo senang2, join la GA sy ye :)

    ReplyDelete
  10. hahahha.. sama lar ngan shera.. shera pun cair bler ade lelaki2 mcm tu.. hehe..

    ReplyDelete
  11. pandai masak lah best. agak kite penat, dia pulak tolong masak. hehe :p

    ReplyDelete
  12. @mizzkechique

    bagusla kalau cm tu kak..semoga berkekalan

    ReplyDelete
  13. @SoLy SoLicious

    tu lah mmg payah..
    hee mmg nak join pun..tenkiu

    ReplyDelete
  14. whuaaaa kalau sy pun melting melting melting tgk lelaki yg ade ciri2 gini. trus tggal ape yg ade :P

    ReplyDelete
  15. akak ppon suke laki cm nie..sweet je..baru la kite leh nilai dye cne kan..heee

    ReplyDelete
  16. hahaha :D betul tu kak. nak cari pasangan tu biar sepadan dengan kita ;)

    ReplyDelete
  17. @hira

    bia sepadan kang x timbul masalah huhu

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi