Wednesday, April 20, 2011

Trimas Cik Epal!

Assalammualaikum..

   Hai semua! Sory lambat update pulak. Haiyo tadi lepas magrib keluar pegi temerloh pegi membeli barang. Terlanjur pegi singgah pasar yang tak berapa nak malam tu kan. Wau! Daku sangat hepi hari ni sebab dapat borong 4 pashmina sekali gus huhu. Ok my mum tak tau nak kate ape dah sebab daku memang hantu shawl ahaks. Siyes lawa2 pashmina die tambah pulak murah tu yang rembat semua tu huhu. **rakus

   Then bila sampai je umah terus on9 biaselah tu hantu on9 pulak kan. Tup2 log in blog tengok ade komen wonder lah sape kan. Tibe2..Wah Cik Epal gonjeng datang komen lah. Wuwuwuwu. Berbulu mato ni ha tengok. Tak sangke pulak beliau sudi datang komen ke blog usang daku ni ha. Trimas ya Cik Epal. hihi..

malas nak crop bagai..**bukan show off tapi saje suke2 =p
p/s  : hari2 daku tengok org buat entry Cik Epal datang komen @ follow blog depa,daku pon nak juge ngee :)

13 comments:

  1. wow~ cik epal dtg cnie...huuhuhu~

    ReplyDelete
  2. Wow, patu bau epal je sekitar sini. Hehehe. :D

    ReplyDelete
  3. wahhh..klu cik epal dh komen tu..makin maju la bisnes nnt..huhuhu

    ReplyDelete
  4. hebak..hebak..
    weh, ko beli pashmina kat mana?

    ReplyDelete
  5. huaaa~ best yer. otai2 blogger x pernah dtg blog ckin pun. sob3. hehehehe. lgi2 ckin ni silencer reader diorg jer, :)

    ReplyDelete
  6. cik epal pon dah bbrp kali komen kat blog saya *tak nak kalah...HAHAHA

    ReplyDelete
  7. miss tira :
    aah kan bes je bau nye hihi

    ReplyDelete
  8. nour akmal :
    mintak2 begitula hihi..

    ReplyDelete
  9. nour akmal :
    mintak2 begitula hihi..

    ReplyDelete
  10. anis :
    huhu..aku beli kat pasar malam area kedai makan kat bandar lame..pastu aku beli kat kedai belah bandar baru tu last sekali aku g beli kat btm huh murah lah..

    ReplyDelete
  11. kak cikin :
    hihi x pe akk da pemes da...silent reader pon ok jugek ngee

    ReplyDelete
  12. man :
    o nak menang jugak ye...hahaha

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi