Tuesday, April 12, 2011

SEGMEN: Aku disebalik dunia blog


Tadi diinvite oleh cik nour akmal a.k.a kechik itu comel untuk join segmen beliau.
Thanks dear.
Tengok blog beliau dah malatop2 follower tu jeles mak ngah hihi.

Meh nak jawab soalan2 beliau..

1. Cerita kan tentang diri korang

Hem. Nak cerita ape yek hihi. Oklah let it be simple as possible okeh. Daku asal dari Temerloh,Pahang memang anak jati terlebih jati Pahang ni tau. Sekarang tengah bermati-matian study kat UPM dalam Bac Sains Pengajian Makanan. Ha lepas ni sape2 nak tau pasal makanan bolehla tanye daku ye***sengal nye! 
Then daku anak ke 2 dari 5 orang adik beradik..Ape lagi ye?
Ha!
Im single,still searching for my mr rite but not really desperate.
**ok daku dah menggedik disitu oyeh. Sori  KIC :)

2. Apa tujuan korang buat blog ni?

Untuk suka2 siyes. Untuk tambahkan kenalan la. memang tak dinafikan sejak daku dah berblog ni memang ramai blogger yang daku kenal lagi2 blogger UPM. Bersepah!
Dan paling bes dapat kenal dengan kak cikin tadi..awww

3. Selama korang berblog ni ape yang korang dapat?

Peh macam2. Rasa dimaki dipuji dimarah ditegur semua ada.
Paling2 bes dapat kenal dengan ramai blogger2 hot. Korang memang beslah duhai blogger2 sekalian especially my followers. Muah!

Eh2 la dah habis pulak. Excited nak jawab lagi kan ngee.
Ok itu saje serba sedikit tentang segmen ni.
Nak join pegi tekan header baru KIC kat atas tu ha.
Jom ramai2 support beliau!

4 comments:

  1. thank cik najihah..sudi luang kan mse join segmen sy ni..

    dh update segmen ni..ade list blog cik najihah..=)

    ReplyDelete
  2. welkem..
    hihi dah x de keje join je
    btw thanks ye

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi