Monday, April 4, 2011

Cinta Hati baru!

Assalammualaikum..

   Ehem2 semua! Ape kaba? Hoho lately ni agak lambat nak update belog sebab tak de mood, sebok,sakit kepale, masalah bagai datang hem..dugaan...Tapi tak pelah daku still cari masa nak update belog ni oke. So dun miss it. :)

   Entry ni daku nak bercerita pasal cinta hati  baru daku. Awwww..Ape lagi kalau bukan novel. Sape sini suka baca novel?? Daku memang hantu segala novel tal kire la novel ape pun. Reading is fun! Semalam daku baru je habiskan 1 novel yang sangat bes & sadis lah. Novel "Aku Yang Kau Tinggalkan". **Ceit bace novel rajin bace notes malas haiyo.

ni lah muka depan novel tu.

Sinopsis :
Mengisahkan tentang Nia Athirah yang menggantikan tempat adiknya, Ani supaya tak berkahwin dengan si hero dalam novel ni, Zaril Ikhwan. Sebab ni semua atas persetujuan antara bertulis antara Nia & Puan Zainun nenek Zaril. Act si Zaril ni sakit akibat kemalangan yang menyebabkan beliau koma. Siyes daku rase nak tergelak bace sebab dialog depa semua guna  perkataan "sayang"  ngee..But then bila si Zaril ni dah pulih seperti normal habis berubah semua..Nak tau ape jadi? Pegi beli bace sendiri oke,konpem tak nyesal.


Daku tau pasal novel ni pun kat fb. Mase tu tengah hot novel ni kat on9 Kaki Novel.




 Novel kat atas ni act novel lame cume daku saje nak baca balik.
Thanks to my sayang faten sebab menambahkan lagi kemalasan daku untuk belajar sebab dah dapat bf baru ngeee

4 comments:

  1. wah suka sangat baca novel.. tapi dah lama tak baca.. hihi..

    latest entry !!
    Tempat di dunia yang penuh dengan MISTERI..

    ReplyDelete
  2. ko dah bace andai itu takdirnya..serius menangis2 aku bace..
    kebetulan lak, aku pun gila baca novel skang nie..
    cobaannn....

    ReplyDelete
  3. belum..tapi aku bace kat remaja..
    sumpit sedihhh grrr.. hahaha mmg aku da bersepah novel ni hahahaha

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi