Tuesday, April 19, 2011

cara hilangkan cela/jerawat dalam masa 1 minit

Assalammualaikum..

   Hai! Daku nak curi masa study daku sekejap untuk share dengan korang tutorial nak hilangkan jerawat/cela kat muka dalam masa 1 minit. Ha korang mampu? Yang ni tak memerlukan produk kecantikan Safi ke Olay ke bagai . Yang ni pakai produk kecantikan PHOTO EDITOR je hihi. Nak tau? Jom tengok sini.

klik gambar untuk lebih jelas

  • Tekan ikon yang ade gamba brush yang daku bulatkan tu. 



  • Lepas tu tekan pulak kat ikon brush yang daku bulatkan kat bawah ni ha




  • Then bile dah buat step kat atas tu apply kat bahagian yang ada jerawat /cela kat muka korang tu. Bukan boleh hilangkan jerawat je nak putihkan gigi yang hitam kuning pun bole. Kat bawah ni hasil daripada touch up yang daku buat. See.. Cun kan hahaha..


Itu saje.
Nak donlod photo editor bole lah klik SINI..

Selamat mencuba. 
Pas ni tak yah risau2 nak cantikkan muka tu hihi

9 comments:

  1. lah!ingatkan nak hilangkan jerawat betul-betul.hehe.kat gambar rupanya.hehe.

    great.so,now,dah tahu mcm nak hilangkan jerawat.hehe. :)

    ReplyDelete
  2. hihi..
    x de la..ni pakai edit je hihi..

    ReplyDelete
  3. utk hilgkan jerawat yg real dlm mse sminit ada tak? :]

    ReplyDelete
  4. opss itu kenala cari cara tradisional kot hihi

    ReplyDelete
  5. opss itu kenala cari cara tradisional kot hihi

    ReplyDelete
  6. cam best.. ngatkan yg btul nye.. adehh!! hehe

    ReplyDelete
  7. hehe.. sng ek nk hlgkn jerawt...

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi