Thursday, April 14, 2011

Hepy Belated Birthday Zarifah

Assalammualaikum..

   Hai! Hari ni banyak sangat benda nak cite tapi tak pe jangan gelabah daku akan citer satu2 ok sayang2 semua ahaks gedik. Tapi sebelum tu daku nak mengucap hepy belated bufday to one of my besties kat sini a.k.a kosmate daku. Happy 21 dear! Btw entry ni ade 2 part yang part 1 ni daku buat entry ringkas je then yang part 2 daku kasi mata hangpa semua bulat sikit cuci mata lagi :)
zarry @ cik kacang @ mamy


Minah kat atas tu la. Nak tau tak die ade mengadu kat alia ni cakap kitorang tak wish beday die sebab lupe kot. Nangis tu! Hihi Act my dear kami ingat sangat2 beday awak,cume kami plan untuk buat suprise party yang tak bape nak gaye party ni ha untuk kamu. That's why lah kami ade banyak sorok2 dalam kelas tu nak plan benda ni lah. Ko ingat senang..? Haha.

Pada plan asalnye nak buat ni :

  • Beli KFC kat SS 
  • Beli kek kecik untuk beliau
  • Buat suprise/gamble beliau
Tapi apekan daya kite hanye merancang Allah yang menentukan semua. Habes semua plan hancus sebab lab report mikrob tu ha. Cis! Tak pasal2 pegi beli nasi ayam kat FC je haha. **tak cukup bajet pun ye jugak ngee. But then bila dah sampai bukit ekspo tu adelah jugak suprisenye. Lagi 1 minah ni suka banyak tanye tau penat daku nak cover2 jawab takut kantoi yang kitorang plan suprise untuk die ngee. 

Ok sempena itu daku cik gebob nak wish kamu 

Dear zary, im sory if i am not enough to be da great friend for u. I've try my best to be ur close2 friend at all . Sory & thanks for everythings oke. Semoga panjang umur murah rezeki ya. Belajar elok2 semoga kita semua dapat result yang tiptop untuk sem ni oke. Dun be too weak ok dear. Lastly aku sayang ko weh even baru sem ni kite rapat.Tapi kami buat suprise yang gila2 hampeh kan **Mesti cuti ni ko rindu aku kan hahaha. Tata!!

khas untuk ko zary

*********************************

TAMAT PART 1 

2 comments:

  1. nasi ayam kat fud kot kolej rumpun ke kat yg dekat dgn kpz tu...huhu

    ReplyDelete
  2. bukan kat serumpun..
    kat kpz tu la..sedap hihi

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi