Thursday, April 7, 2011

Oh Aiskrim!

Assalammualaikum..

   Hai semua. Hari ni macam tak de mood je nak update sebab hati gue panass. Panas sebab hape? Sebab gangguan emosi di pagi hari. Terus spoil mood gue untuk ke kelas. Haigoo. Tak pe lupekan. Jom kite berfoya2 kat sini meh. Tajuk hari ni pasal  aiskrim yang penah & sentiasa menjadi kegemaran daku sejak zaman hingusan sampai la sekarang dah remaje ni kan. Ala korang pun mesti ada aiskrim2 yang korang penanh gile jugak zaman dulu2 kale kan. Cuma zaman sekarang ni nafsu nak makan aiskrim tu kureng sikit lah.

   Ingat lagi mase zaman kecik2 dulu beli aiskrim yang 10 sen tu je yang makcik2 jual tu ha. Macam2 perisa ada sampai tak cukup tangan nak pegang. Tak pun balik rumah beli plastik aiskrim yang panjang tu suruh mak buatkan. Dah sejuk esok bawak pegi sekolah dok tayang2 ngee.






aiskrim yang apek2 pakcik2 jual pakai loceng kring2!!


ais krim pop yang warne warni

banana split peberet!


Feh.......sodapp



Aiyoo..
Tetibe rase terliur pulak dah..Lagi2 tengah2 panas ni..
Jom share dengan daku aiskrim ape yang korang suke .. 

12 comments:

  1. yumiiiiii...sedap aiskerem tuuuu...my feveret jugak!!!

    ReplyDelete
  2. sedapkan..hihi..
    eh samelah kite peberet

    ReplyDelete
  3. huhu tersama pulak kite..tp eskrem kamu lg terliuqqqq dik..sedapnyer!

    ReplyDelete
  4. xkesah janji eskim semua saya sebat. hehehe aduh terliur tgok gambo.

    ReplyDelete
  5. kak pinky :
    aah..hahaha tu sume pakcik google yg bg hehe

    ReplyDelete
  6. il ya na :
    semue sedap kan hihi..
    aiyo sedap

    ReplyDelete
  7. sedapnye...nak ais krim..xleh thn
    slm ziarah dr review blog wacanaku

    ReplyDelete
  8. bc entri ni rindu nak mkn ice krim..
    lme dh kot tak de mkn ice krim..
    rindu....!!!

    ReplyDelete
  9. faztee danisha :
    hihi meh2 jamu mate kat sini je hihi

    ReplyDelete
  10. nour akmal :
    hihi...aah kan mmg agak lame la x makan aiskrim

    ReplyDelete
  11. icecream pop skrg dah kurang manis. kurang perisa tpi lebih air :(

    ReplyDelete
  12. @amna

    o yeke..
    x penah rase da aiskim tu skang hihi

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi