Friday, April 29, 2011

huwa!!!! semua pakwe2 aku dah bertunang suda

Assalammualaikum..

    Ok hari ni kegilaan nak update belog menjadi2 sebab mood nak study tak datang2 lagi tambah pulak cuaca yang tengah sedap untuk tidur tambah lagi bila tengok rumate2 tidur nyenyak bagai **jeles. 1st paper exam tadi dah pun berlalu dengan tenangnye alhamdulillah & semoga keputusannya seperti yang didoakan.Amin. Jom nak share sini daku frust gila bila semua pakwe2 hensem daku dah bertunang wok!

   Hari tu pakwe daku yang menjadi kegilaan setiap perempuan iaitu Ashraf Muslim. Feh sedih banget loh bila tengok video pertunangan depa**perasan gila kan daku ah lantak ler hehe. Pastu 1 Mei ni Zahiril Adzim pulak dah nak bertunang. Yaw! Curang ye. Oh!!

   Btw bertuah tunang depa ni ha. Tunang dengan orang hot. Hadeh. Tetibe nak cari pakwe hensem lain pulak haha. Tapi sekarang dah ade pengganti iaitu Dae Sung dari kumpulan Big Bang. Ha itu bukan pakwe hensem lagi dah tapi comel gilos. Huhu. Ok sila baca entry daku dengan perasaan yang meluat keh2.




ni lah daesung. Senyum sampai mate pin tak nampak dah

kredit to beautiful nara & google untuk gambar

p/s : jawab exam HE sampai kejang tangan.Yaw tak suke sejarah 

10 comments:

  1. Huiyooo. Hahaha. Bestkan dorang bertunang. Cantik tunangannya tu. Manis je semua. :)

    ReplyDelete
  2. tib2 cik pulau tertanya-tanya diri sendiri..
    bila agaknya cik pulau nak tunang..
    tapi hati sering je jawab.. boypren pun takde.. ada hati nak tunang.. cettt..'

    hahahah.. beginilah selaloo..lalala~

    ReplyDelete
  3. wah nnt bila dah bertunang nnt jgn lupe jemput ye..
    same lah kite x de boypren juge ngeee tapi dah terpk nk tunang plak

    ReplyDelete
  4. salam ziarah...

    ne terasa nak bertunang jugak neh...hehe

    ReplyDelete
  5. ustaz amirul a.k.a ustaz fakhrul blum lagi...haha..pe kate pe kate...=)

    ReplyDelete
  6. wei.. dae sung tu comel gila kot dalam family outing..haha
    tp penakut giler..

    ReplyDelete
  7. aah weh..nak potong ikan pon penakut hahaha...
    tapi siyes kiut gila

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi