Sunday, April 24, 2011

bakal bercuti..

Assalammualaikum..

   Hai! Wah rindu gilak kat semua! Sory weh daku tak dapat nak update entry terbaru sebab banyak hal. Tadi pun baru je balik dari kampung ada kenduri kesyukuran atok. Nak harapkan on9 kat kampung memang tak lah kan dah berokband overlimit ditambah lagi dengan lembap kalah sipot huh!

   Em daku akan bercuti dahulu dari dunie blog buat sementara waktu ni sebab nak fokus kat final exam ni ha. Siyes daku tak gaye macam nak exam langsung weh bukak buku dapat baca 1 muka surat pon dah menguap how come. Hem tu lah tak sedar2 diri ni ha.So daku bersara kejap dari dunie blog ni ye**iye ke?? 

  Ok lah kalau sempat daku update ye tapi rasenye tak kot. Papepun thanks ye kerana setia dengan daku hikhik.   Btw gud luck korang yang nak amik exam tu ha. Sebelom nak abeskan entry nak menggedik jap sini.Doakan daku dapat jawab semua dengan tenang. Amin.. 

-
-
-
-
-
-
-
cantik kan pashmina ni..cap pasar malam temerloh rm 10 hengget..hihi
p/s : tengah kuciwa my bf ashraf muslim dah tunang! oh! 

6 comments:

  1. all the best akak ku!hehe.buat yg terbaik ye.saya doakan akak dpt result yg cemerlang! :) doa jgn putus.fokus.fokus.fokus! :)

    ReplyDelete
  2. serius pashkmina tu cantik k..
    berapa ko beli? mahal x?

    ReplyDelete
  3. arif :

    tq adik syg hihi..cuak gak ni ha adoii..

    ReplyDelete
  4. anis :

    hahah cantik kan..aku beli kat pasar malam je..10 hengget

    ReplyDelete
  5. sploh hengget je pashmina tu??? *nangis T.T
    ANYWAY, MMG CANTIK LA! first impression tgk gmba tu, i was like "alololo sweetnye :')" muke kau mmg padan sangat dgn pink weh :D gdluck untuk exam najihah! ganbatte!

    ReplyDelete
  6. nia :

    aah seploh hengget je..hahaha x sweet langsong weh..x padan pon saje gatal nk pakai pink semua hahah..btw thanks dear..u too...gud luck!

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi