Monday, April 25, 2011

contest sehati CWL & FARA


Btw thanks to anis adila hot sebab tag daku join contest ni ha.
Ok ke 2 2 mereka ini sangat comel ye harap maklum

Daku 1st time masok belog CWL..wah suka pakai shawl jugak ni hihi comel!
blog fara daku banyak kali masuk usha shawl yang bling2 kan mate daku ni ha huhu.
Ok jom tengok gamba ape yang daku nak pertaruh kan ngee..

ok daku saje nak letak gamba ni sebab...saje je **ngade2 kan
Beliau kate kene letak gamba yang paling kiut kan. Jadi daku rase gamba ni lah kot**ok sile muntah sekarang ngaa
Tak pelah comel tak comel tak kesah harap2 menang la kan ngee

p/s : anis..kalau kau menang kite date kat e station ok hakhak

tag untuk 

- siti nurul afiah
-miszy dian
-KIC
-aynie

9 comments:

  1. peewwiitt.... HOT gituw...
    nak ngorat boleh.,.haha

    ReplyDelete
  2. Dah cukup comel laa tu. Hehehe. Semoga berjaya ye. :)

    ReplyDelete
  3. huwaaaaa..
    kenapa tag utk contest ni?
    huhu..
    tq tp dian masih nda pndai pakai shawl lg.. hehe..nati dian join..
    nak cari shawl kt rumah.. hehe..

    ReplyDelete
  4. opss...x boleh ye..sory dear
    hihi

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi