Tuesday, April 12, 2011

Kenapa daku tak disable comment untuk cik ANON?

Assalammualaikum..

   Halo. Korang wat ape tu ek? Daku tengah tension perah otak nak buat intro lab report awet ni ha. Grr. Ni daku nak berceghite sikit pasal cik ANON ni ha. Cik ANON?? Cik ANNOYING?? Pape jelah kan janji seangkatan dengan yang tak de name tu ha.

   Certain blogger disable kan comment beliau dari cik ANON kan. Tapi daku tak. Sebab ape? Oh! I lap cik ANON. Sengal. Bukan ape meh nak kongsi kat bawah ni sebab daku tak disable komen dari cik ANON hot ni. oke teman2 sekalian.

Beri peluang ANON tu nak suarakan pendapat baik/buruk depa

Bagi ANON tu pemes **bagi yang bermulut puaka

 Meriahkan lagi kotak komen daku



p/s : kesian kat bff daku cik anis adila sebab kena serang dengan ANON bermulut puaka & kurang puaka itu 
 
 
 

6 comments:

  1. waa...ada nama Anis Adila Aris disebut lorh..huhu..

    cik anon yang disayangi terjah belog..huhu

    ReplyDelete
  2. aah blogger hot ngee
    tah2 pas ni ade anon singgah blog aku huhu

    ReplyDelete
  3. halo cik najihah,

    org cam tu biar kan aje.tok sah tensen2 kan diri.

    ReplyDelete
  4. huhu tu la ...
    x leh dilayan kang makin gila huhu

    ReplyDelete
  5. Hebatlaa awak ni Cik Najihah. MAcam tu Tira pun nak jadi Cik Anon laa. Kui kui. Takpe biarkan mereka. Tu tandanya kita popular sebab ada yang jeles. Ngehehe.

    ReplyDelete
  6. huhu x de lah...daripade melayan cik anon yg tah pape tu baik diam je kan

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi