Thursday, April 7, 2011

BEN ASHAARI BUAT GILA LAGI.



Nak join tekan je atas tu ha..

Pantang nampak segmen BA laju je taip ek haha

Meh nak jawab soklan ni..

KENAPA DAKU NAK JOIN SEGMEN BEN ASHAARI 

Assalammualaikum..
Ha sebab..
Sebabnye semua segmen2 BA ni menarik perhatin daku & juga blogger2 lain kat luar sane tu ha. 
Rasenye tak de blogger lain yang mampu buat segmen banyak2 ni pastu nak copy paste beratus riban url blog..**kental! . Lagi 1 yang daku suke nak join segmen BA ni sebab dari situlah follower & rakan2 kite akan meningkat malatop2 kan. Tak caye ke ha trylah konpem menangis terharu haha. Banyak kot belogger2 pemes yang wujud kat alam maya ni ha. Lagi pun memang dah hobi daku nak join mane2 segmen pun. Taram sajo. Haha..
BA kate nk 100 patah perkataan. Dan daku dah tak tau nak mengarang hape lagi ni ha. Eh jap meh nak cite. Dulu masa ula2 daku berblogging ni seorang blogger pemes pun daku tak tau weh dengar orang keliling je dok kate "bes gile blog FL", " BA hot laa", "blog cik epal mantop". So sekarang barulah daku celik sikit pasal blogger2 otai ni. Kalau tak haram tak tau huhu. Eh rasenye dah melimpah ruah dah ni. Cukup lah kang korang muak nak bace hihi.

TATA!!

14 comments:

  1. Salam...anda merupakan followers bertuah Sandra Azwan yg ke-888! Yeay...can i have your email please? Thanks..;-)

    ReplyDelete
  2. join jgak, tajuk tuh dah tak tahan ;)

    ReplyDelete
  3. Hai,. Saya dari segmen abg ben jugak.

    ReplyDelete
  4. hai..dtg mnyinggah dn follow :)..chayok ^_^

    ReplyDelete
  5. i follow ur awesome blog!! :) coming from Abang BEn's segmenT!!

    ReplyDelete
  6. sme la ! hobi menjoin segmen ;D

    ReplyDelete
  7. sandra azwan :
    haip..sory for da lateness..
    opss lupe nnt sy bg hehe btw thanks :)

    ReplyDelete
  8. il ya na :
    hihi aah kan bikin gila je

    ReplyDelete
  9. wani misa :
    hai kamu thnaks singgah :)

    ReplyDelete
  10. ifnirsweet :
    hai dear thanks ya :)

    ReplyDelete
  11. novelgurlz :
    hai..hihi bole jadi geng la

    ReplyDelete
  12. hyee..ha'a lah.kite digandingkan bersama.heeee~follow u back dear=)

    ReplyDelete
  13. waa BA dah mara tu kite lambat wat entry huhu

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi