Thursday, April 14, 2011

Berakhir sudah..Kuliah sem ini

Assalammualaikum..

   Gila! Daku update banyak gila entry kan. Bosan tak? Ala jangan la bosan nanti daku dah tak dapat nak update blog selalu lagi dah sebab pas ni nak fokus kat final je. Jap lagi nak balik alamatnye susah kot nak dapat wifi U SIPOT selaju ni. Ngee. Ala rindu kat wifi pulak dah haha. Nvm.

   Ok tepat pukul 10 tadi dah berakhir sudah segala kuliah daku untuk sem ni. Siyes sem ni memang semput tahap cipan wok! Hadoi lab report punye pasal rasa macam dah naik sewel dah ni. Nasib dah setel semua & tadi alhamdulillah markah memihak kepada kami. Berharap ada keajaiban berlaku masa final nanti berkat doaku.So sempena dah habis ni kan daku pagi tadi siap2 dah nak pegi ke kelas nak jumpe kosmate2 semua**yeke? nak dengar lecture terakhir kan tapi............Bila dah sekerat jalan tengok bawah daku pakai seliper jamban je pegi kelas. Haish!


ish tak senonoh betul la.
   Last kelas dengan Dr Ainy kelas mikrob. Em tetibe rase sedih pulak bila dah habis ni. Rasa macam daku tak belajar apa2. Kenape ni??? She was the best lecturer. Dr,sayang dr lebih la hihi. Tapi masa tu bape kerat je manusia yang datang tadi sebab masing2 semua dah melandingkan diri kat umah dulu dah. Tapi tak pelah as long as dapat amik restu & berkat dari dr its ok.



Banyak pulak cerita2 mereka2 ni ye. Daku sempat jugak amik beberapa gambar candid kosmate daku ni. Dah bosan tak tau nak buat hape kan ape lagi tunjuk bakat lah haha..




err kak ira buat hape tu
sirin rajin!!
Last but not least..
Korang doakan daku & kawan2 yang lain untuk final yang akan datang ni ye..
Feh cuak jugak sebab tak tau nak jawab ape..
Btw tengah tunggu follower ke 300 nak bagi shawl kalau perempuan,kalau laki???
Pikir nanti

Ok bebeh tata!

6 comments:

  1. wah!tahniah!sebab dah nak habis sem!tinggal final je!hehe.all the best kak fara! :)

    ReplyDelete
  2. huhu tu lah..azab betul nk abiskan...tapi x lepas final ag..huhu
    trimas2

    ReplyDelete
  3. Persiapkan diri untuk menghadapi Final Year Project. Do the best and be the best. Good luck then :)

    ReplyDelete
  4. o yeke..
    gud luck ye dear
    thanks :)

    ReplyDelete
  5. cik najihah... CE follower yang ke 300!!!

    ReplyDelete
  6. hai dear..nnt i bg suprise kat u ok.. :)

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi