Thursday, April 14, 2011

Bergedikan Di Bukit Ekspo -Part 2

Hai! Jumpa lagi dalam entry yang seterusnya. Hihi. Ok kali ni kami berphoshoot kat Bukit Ekspo saje. Tau kat mane? Kat belakang dusun2 kat kolej 13 tu ha. Cakap macam korang yang bukan upm ni tau kan dush2!!
Ok jomlah kite tengok2 gambar saje..

AWAS!! ENTRY PENUH GAMBAR!

ce tengok mate & hidung beliau merah sebab terharu! Lawak la 
tahniah kepada petugas2 acara aiza,sirin,zaty
Jap sebelum tu mesti korang pelik tengok baju kitorang same kan. Aah beli same2. Memang tak dinafikan banyak mata yang memandang tapi macam biasa DO I CARE?

warna baju siape paling cantik? Err model tanpa lesen
i <3 them dem much
depa kembar



Cop Budak yang dikatekan dari atas sampai bawah nampak cantik ayu je tapi bila dah sekali jalan brutal da..hilang keayuan hah!
-
-
-

Sudahla tu kang ado yang kate nak tayang muka pulak kan 
Eh2 suke hati lah blog daku kan..
Ok lah itu aje. 
Thanks ye sudi bace :)

sayang korang semua sampai mati..cop2 sape yang paling cantik ye?  =p


Semoga Allah memberkati hidup kalian semua. Terima kasih banyak memberi sokongan kepade daku time daku down hari tu. Sayang selalu! 

2 comments:

  1. dulu kite selalu pakai baju sama-sama kan dari pagi samapai ke petang..
    i mean baju PLKN..haha

    ReplyDelete
  2. hahaha
    itu x yah dirancang pun x pe..
    dah mmg kene pakai tiap2 ari jemu tol haha

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi