Monday, April 25, 2011

tolong....tak nak amik exam!!

Assalammualaikum..

   Tolong!! Daku tak mau amik exam. Sebab daku langsong tak ready untuk final sem ni. Homaigud ape telah terjadi pade daku ni ha? Siyes weh korang penah rase tak ape yang daku rase sekarang ni? Ape kes ha? Start dari luse daku off9 dah. Off dari dunie fb & belog buat sementara waktu ni ha. Sebab daku jadi macam ni:

  • Kemalasan nak bace notes yang banyak gilos tahap gaban babun semua!
  • Kerisauan yang tak terkate untuk amik final sebab carry mark saangat teruks
  • Hati ku dah tak de lagi kat upm tu ha.
  • Otak daku dah krem!
   Ok yaw sebelum daku jadi gile ni baik daku off dulu sebelum daku meroyan kat sini ha. Btw korang i luv sebab setia dengan daku ahaks. 

p/s : pegi borong pashmina lagi kasi hilang tension. Boleh gitu

6 comments:

  1. Jangan malas-malas belajar ye. Study smart okey. Wish you the best of luck. :)

    ReplyDelete
  2. aynie pon x ready lagi nie...huaaa~~~hhuhuhu

    ReplyDelete
  3. aduhai..carry mark taufiq pun truk sangat..aduh..nak mati rasa.susah susah :(

    latest one : 5 Perkara Pasal Aku Yang Korang Akan Terkejut Bila Tahu!

    ReplyDelete
  4. aynie :

    huwaa same lah kite ni..ape kes kan

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi