Wednesday, April 6, 2011

segmen : Mahu Jadi Diri Sendiri

Assalammualaikum..

   Hai! Dah bosan2 ni daku nak join 1 segmen ni la. Bukak2 blog beliau dah ade gamba makhluk alam warna hijau yang chumil tu ha. Jom join. Tekan je bawah ni.


Pastu kene jawab soklan2 kat bawah ni.
  1. Ruang didalam rumah yang menjadi kesukaan kamu?
Of koslah ruang makan haha.
     2.  Pengalaman pertama kali bersama sahabat karib
Dan apabila kawan karib tu lupe ingatan jap kat daku sebab gf die. Alik2 cari daku balik. Dush2!!
     3.  Tabiat buruk kamu yang cuba diubah
Opss!! Bangun pagi. Feh memang susah wok
     4.  Jika kamu menjadi guru sekolah, mata pelajaran apa yang akan kamu pilih?
Em...Sejarah kot haha. Nak mati. Of kos Sains.
     5.  Bagaimana kamu memujuk/menangkan rakan kamu yang sedang dalam kesedihan?
Biasenye daku akan buat lawak agak bodoh jugak la. Disamping bagi lah support. Ape gune kawan macam tu.
     6.  Apa yang akan kamu lakukan apabila kamu marah?
Menjerit lepas tu tidur.
     7.  Lagu rakyat/lagu kanak2 yang kamu gemari?
Ikan kekek
     8.  Lelaki idaman kamu ada didepan mata,apa yang kamu lakukan untuk menarik perhatiannya?
Aiyo..Killer punye soklan ni ngeh2. Daku cuma senyum paling maut lah tu hahahahahaha..
     9.  Mata & bibir kamu,mana yang lebih menarik perhatian?
Mata daku..wink2..
      
 Ape lagi jom join same before 9 APRIL ni.. 
 
 
 
 
 
 
 

14 comments:

  1. hai!!!~~~hehehe...
    sy singgah sini dr blog miszy dian...hehehe~ anyeong (^_~)

    ReplyDelete
  2. uit..ruang makan..?huhuhu...best jgk tu..

    ReplyDelete
  3. salam...sy singgah dri blog miszy dian....wah minat sains erk, blh la sy bw anak sy g kat skolah kmu (hehe tgginya angan2)...hehe

    ReplyDelete
  4. nour akmal:
    aah ruang makan..hihi

    ReplyDelete
  5. aisyah qaisyiah:
    heheh bole la..nak aja kire2 ni mmg x reti hihi..

    ReplyDelete
  6. hye!!

    wahhh awal lagi yg lain dah terjah kamu.. hehehe..

    http://miszydian.blogspot.com/2011/04/apa-yang-menarik-bila-berkongsi-sesuatu.html

    jom terjah yg lain juga..
    sepp~~ sebab kita suka ruang yg sama :)

    btw..
    kamu dlm bloglist saya..
    Queen yang Comel :)

    ReplyDelete
  7. ruang makan tu... hehehe... sodap2...

    ReplyDelete
  8. Miszy dian :
    hai dear! hihi agaknye mereka ni blogger yang aktif hihi..
    la yeke..ruang yang paling bes kan compare dengan yg lain.
    hihi btw thannks :)

    ReplyDelete
  9. menjerit lepas tu tido???
    hahaha


    jom baca jawapan saya pula

    Entri Terkini; Segmen : Mahu Jadi Diri Sendiri

    ReplyDelete
  10. aah lepas tu terus hilang marah ngee :)

    ReplyDelete
  11. maut sih nak ajo sejarah. aahahha xrela tgok student bosan time ngajo

    ReplyDelete
  12. tu la pasal..cikgu ngaja pun kite tertido kat belakang huhu

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi