Wednesday, April 13, 2011

Thanks a Lot SANDRA AZWAN!

Assalammualaikum..

   Huh sempat lagi update nak pegi kelas jap ag ni haiyo. Ni lah akibat lambat dapat information tapi tak pe esok tak de kelas dah last kelas untuk this sem hoyeh! Btw entry kali ni daku nak bagi credit banyak2 kat saudara sandra azwan coz menghasilkan lukisan yang sangat3 awesome!! Thanks a lot ya kamu. Nak tengok? Ni ha..Btw jangan jeles ye hikhik =p

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Bersempena daku jadi follower beliau yang ke 888.
Daku sengaja tunggu turn 888 sebab no tu cantek! ngee

Jom terjah ramai2 ke blog beliau!

Tekan header mantap kat bawah ni


p/s : sedang mencari follower daku ke 300! Hadiah misteri wuwwu

2 comments:

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi