Tuesday, April 19, 2011

rutin harian bile kat rumah

Assalammualaikum..

  Hai hoi semua! Weh bile daku nak study betoi2 ni haiyo!! Come on fara pliz stop on9 & get back ur notes now. Alahai gedik kan daku. Biala nak study tak de mood pun tak gune jugak sebab konpem tak masuk hape2. Ok done!

   Daku nak cerita lah pasal rutin harian yang selalu daku buat bile balik je rumah. Tapi daku rasa mostly kawan2 daku tak pun korang pun buat benda yang sama kan hihi. Ok jom proceed.


  • Makan
  • Tido
  • Tengok tv
  • On9
  • Menyanyi
   Ha korang pulak macam mane? daku kalau tak on9 kat umah ni alamatnye memang mati kutu la daku ni ha. Yela nasib baik berokband laju kalau tak lagi kusut. Ni ha harap je bawak balik buku bertimbun tapi hampeh nak bukak. Sebab nye kat atas tu la. awak2 sekalian sile nasihatkan daku supaya berhenti bercinta dengan blog ni ye hehe..

   Tata!!

10 comments:

  1. hahaha... sama jer... kalau rajin cket... g dengki adik2....

    ReplyDelete
  2. hahaha..tu la da x de keje lain kan

    ReplyDelete
  3. haha.samalah.saya pun selalu buat aktiviti ni.act,tgh buat pun!hehe.

    eh,STUDY!nak final exam! :)

    ReplyDelete
  4. tu la pasal,,
    haiyo..hahaha nk study la ni

    ReplyDelete
  5. Lebih kurang je dengan kehidupan Tira dekat rumah cuma ada tambahan tolong mak memasak kat dapur. Haha.

    ReplyDelete
  6. aah.betol la..
    lupe lak nak sertakan yg tu hihih

    ReplyDelete
  7. kalau xdpt on9 of coz aini akan membuta jer keje hahah~~mengabih kan beras je la aynie nie...=)

    ReplyDelete
  8. aynie :
    hihi same lah kite ni..mak kalau tak membebel tiap hari x sah ngee

    ReplyDelete
  9. Time2 nak exam nie jangan tgk tv banyak sangat ek....semoga dapat menjawab soalan exam dengan tenang..;-)

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi