Saturday, April 2, 2011

Dating kat Cerebos & Mid

Assalammualaikum..

   Hai! Baru berkesempatan nak update blog. Semalam kepenatan setelah pegi dating dengan kosmates kat Cerebos & Mid Beli..Wa2. Act semalam subjek mikrob daku ade wat trip ke Cerebos. Tau tak Cerebos tu hape? Cerebos tu yang buat Ayam Brand tu. Yang Innershine tu. Gila bes sangat even hati terluke dengan orang tu. Nak tak nak kena jugak mengadap hem.

  Then bila dah habis trip tu pegi dating dengan yani pulak kat mid. Wooo..Penat gila la. Rase macam nak tercabut jugak kaki ni. Tapi memang heaven gila dapat kelua lepas beberapa minggu tak hangout**dah macam katak bawah tudung saji da. So macam biase jom tengok gamba..**er sile jangan bosan ye..hihi


maaf diatas kesilauan itu**berkat innershine...haha

    Agak teruja jugak pagi sini yelah selame ni tau minum je. Rupe2 nye bapak lah complicated nak buat die. A bit fun lah kat sane. Jom sambung..



the havoc one.. :)

ila,i lop u..hihi


    Bile dah abis ceramah briefing bagai balik la..Yang hepinye dapat goodie bag wane purple yey! Peberet wane..Thanks brands..

Cantik kan..
p/s : pas ni makin bersinar2 lah muka daku minum innershine ni hehehe..

************************************************

   Ok then pegi dating dengan yani kat mid plak. Dalam banyak2 perkare yang paling daku benci & tak suke bile mase kena tunggu tren tu ha. Baaaapak lame & baaapak sesak nafas daku. Yang si laki tu pon tak paham2 yang tu koc wanita nak jugak masok. Grrr!!

   Tanpa diduga bile tang nak kelua duit je bank wat masalah. Memang haru pon. Memang 1 mid tu la tawaf kan nak beli kasut punye pasal. Ohoi yani. Bile dah pueh habiskan duet lepas solat teruslah balik. Sambil nak balik tu toleh kiri kanan depan belakang tengok ade tak blogger2 hot tengah lepak kat situ haha. harapan..

   Ok lah. Daku nak pegi melantak dulu. Duet tengah kering gila ni. Masak nasik sendiri lah jawabnye..ngeh3..Babai!

2 comments:

  1. seronoknyaaaa boleh jalan2 dgn kawan. heh :)

    ReplyDelete
  2. hihi aah..bes..ilang tension sume

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi