Monday, April 18, 2011

Jom kenali blogger's

Assalammualaikum...

Opss tengok kotak jerit tu tengok ade jejak dari kechik itu comel tag daku untuk join segmen ni..


Nak join sekaki?
Tekan atas tu ye

meh nak cerita serba serbi

Blog daku ni dah tertubuh sejak bulan 7 atau 8 kot taun 2010. Tapi follower tak lah meriban macam mis KIC tu hihi
Daku punye blog ni simple mimple je tak mampu nak buat cantik2 ..
Idola???

Hem tak tau la.
Banyak kot idola daku dalam dunia blog ni. Tapi daku sangat suka kan blog anis adila,ben ashari,Maria elena,& semua lah otai2 blogger. :)

tag
miss tira 
siti nur faezah

8 comments:

  1. Ouh baru lagi rupanya berblogging ni ye. ERm nanti kalau Tira tak sibuk insyaAllah Tira join ye. Anyway thanks tag Tira. :)

    ReplyDelete
  2. aah baru je lagi hihi..
    welkem :)

    ReplyDelete
  3. agakla..hihi
    update bile ade mase je :)

    ReplyDelete
  4. saya pon berblog dalam bula 8 2010...haha..time tu tengah menganggur..bole plak terfikir nak create blog

    ReplyDelete
  5. man :
    tapi kamu macam da lame berblogging..huhu..
    buat isi mase lapang kan

    ReplyDelete
  6. woooo.. ade nama aku la di entry ni..
    farah, ko minat aku ke??
    nanti jumpa, aku bagi autograph ok..hahahaha

    ReplyDelete
  7. hahahah...geli la..awww
    i minat u...

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi