Wednesday, April 6, 2011

Ganas Itu Indah

Assalammualaikum..

  Hai semua blogger2 hot. Hang pa wat ape? Daku bosan lah padehal lab report ade banyak lagi yang belum siap. Sebelum tu nak ucapkan syukur kepada Allah s.w.t kerana masih lagi memberi daku peluang untuk bergembira. Alhamdulillah markah test & presentation pun dah keluar dan daku bersyukur. **Tapi kan memang lah bes bila kene basuh dengan Dr. Ainy pagi tadi sebab test menurun lagi teruk huhu.

  Ok lah berbalik pada tajuk asal lah. Ganas itu indah?? Ok daku kat sini ganas memihak kepada kaum perempuan. Kaum adam! Ape pendapat korang tentang perempuan2 yang perwatakan nye yang ganas & tampak kasar ni? Share la kat sini ye.

   Di suatu malam yang dingin.......


" Weh ape pasal ko suke aku ek"
" Err sebab ko kasar..ganas.."
" ....????"
" Ko jadi diri sendiri bila depan orang lain tu yang aku suka "

   Act bermacam2 tanggapan yang depa2 ni kate kat daku sebelum kenal daku. Mostly nye membuatkan daku ni ketawa bagai nak gila. Yela tak kenal lagi daku macam mane kan sekali dah kenal hamek. Nak tau depa kate ape? Jom tengok sini :

  • Kerek/sombong
  • Garang
  • Pemalu
  • Tomboy a.k.a kasar
   Ade sorang mamat ni kat sekolah daku bila dah habis sekolah baru berani nak tegur daku sebab alasannya die tengok daku ni muka garang. Nak tegur pun takut. Kes ke 2 ade pulak yang tak nak kawan dengan daku sebab depa kata daku ni sombong sangat. Muka daku kerek gila sampai nak berkawan pun orang tak nak. Sedih betul haha.Kes ke 3 tomboy. Haiyoo. Ini memang agak susah sikit lah sebab daku bukan jenis tomboy sangat pun kasar sikit je huhu.

   Orang kate bila umur dah meningkat dewasa ni perangai pun akan berubahlah.Tapi maybe daku lambat sikit kot. Daku admit daku ni childish tu sebab menjadi bahan ketawa orang ramai. Its ok no offense. Nvm. Mostly kawan2 daku kate daku ni kasar.Tadi pun bf rumate daku kate daku ganas bila jawab fon haha. Act jadi kasar ni ade jugak faedahnye tau. nak tau?

  • Orang lelaki takut nak dekat
  • Manusia bermulut longkang tak de nak kate kite cover cun la lawa lah 
  • Peramah!!
  • Bagi daku kurniaan Allah yang paling besar.
   Jadi bersyukurlah dengan apa yang kita ada. Jangan elok2 dah feminin nak tukar jadi ganas2 pulak. Dah elok2 cool nak ubah jadi gedik2 bagai pulak. Jadi diri sendiri itu jauh lebih indah dari menjadi plastik! Sekian..



Eh sape kate daku ni ganas..Tengok ni ayu kan ngeeee
** Gambar zaman sem 1 dulu masa bakti siwa. Rindu mereka!

GANAS ITU INDAH. . :)

4 comments:

  1. eh adik nice header..huhu akak terlambat tau ke?
    maafkan kami penunggu gua ;)

    ReplyDelete
  2. hai kak pinky..
    hihi thanks sis..
    tau2..lame x dengar cite hot kan hihi

    ReplyDelete
  3. ganas ke cik najihah nie..
    tak la, idaman semua lelaki...

    *tibe2 nak nangis sebab rindu ko*

    ReplyDelete
  4. ganas la pade luaran..
    huhu ade ke laki cmtu..
    weh jangan la aku sedih pulak :(

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi