Tuesday, April 12, 2011

Beliau cantek!

Assalammualaikum..

   Hai! Daku nak bagitau ni daku adore dengan sorang blogger ni tau. Beliau study kat UTP. Pandai wok tiptop. Daku kenal beliau ni masa daku ada join contest yang beliau buat tak ingat contest ape tapi tak menang pun hihi.Beliau sangat mesra orangnye. Even daku tak kenal die pun die sangat baik dengan daku thanks akak. Nak tau sape?? Ni ha..

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
--
** Kak cikin,saye curi gamba kak cikin ye hihi

Nak kenal dengan beliau? 
Jom pegi blog beliau kat sini
Opss tapi beliau dah berpunye hihi.

4 comments:

  1. salam cik najihah~ amboi2. puji2 akak nie! kena belanja mkn nie! actually akak base2 je dik. najihah, inbox kat email akak ,no hp awk!

    mizz.adachi@gmail.com

    love u dear :)

    ReplyDelete
  2. contest candid kowt.. aku rase la..hehe

    dekkan setiap tahun uh...HEBAK..HEBAK..

    ReplyDelete
  3. kak cikin :
    tak kire nak puji jugak..hihi..
    ok my dear sis..eh2 nak belanje pun bole jugak ngee

    ReplyDelete
  4. anis :
    aah candid..tu la pasal dekan tu..hebak berdouble huhu

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi