Saturday, April 16, 2011

Maaf

Assalammualaikum..

   Terlebih dahulu saya ingin mintak maap kepada semua ye
sebab tak berkesempatan untuk update blog. Mungkin lepas final baru saye update tak pun curi2 masa study week saye ngee
Pape pun thanks kepada semua yang sudi follow saye ok..
Pas final & kalau ada waktu free saye update ye sayang2 semua..
Doakan saye dapat jawab final dengan baik ye

p/s : tengah sedih gila2 kure2 kesayangan mati ;(

6 comments:

  1. amboi...bagusnye...dah nak study la tue..hehe

    ReplyDelete
  2. Tak mahu sedih-sedih ye. Cik Najihah buat yang mana penting dulu. Pelajaran utamakan dulu. Tira doakan yang terbaik untuk final exam tu nanti ya. Do the best and be the best.

    ReplyDelete
  3. orkedchokelat :
    hai dear..thanks ye :)

    ReplyDelete
  4. anis :
    oit2..haruslah kan..kalau tak hancus aku

    ReplyDelete
  5. miss tira :
    emm tu la..sedih sangat da jadi macam tu..
    thanks dear..takut ni nak exam da huhu

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi