Monday, April 11, 2011

Adakah anda K-Pop Lover?

Alamaks banyak ouke yang invite daku join GA..
Thanks to minchun coz invite daku join segmen ni ye.
Btw kagum dengan beliau ni sebab terlalu minat kat K-Pop sampai 1 blog penuh dengan pelakon korea. hihi.
Kalau tak caye pegilah terjah dulu blog beliau

Picit atas ni nak join sekaki

  • Apakah pendapat kamu tentang blog saya?
Blog kamu sangat comel & unik dengan korea. Rase macam ada dalam dunia korea bile masuk blog kamu :)

  • Apa pula pendapat kamu tentang segmen nie?(Jujur k)
em..Daku rasa tak ramai kot yang tau & arif pasal K-Pop ni unless kalau orang tu memang peminat setia korea. Tapi tak pe kamu ada usaha untuk orang tau ape itu K-Pop

  • Dalam byk2 artis/kump band K-Pop,yg mana satu kamu minat?
Ft ISland 
  • Mengapa kamu suka mereka (berdasarkan soalan d atas)?
Sebab ada Hong Gi. Beliau sangat comel!!!

  • Hadiah apakah kamu ingin berikan kepada artis kegemaran kamu?
T-shirt comel.

  • Jika kamu diberikan 3 permintaan,apakah kamu akan lakukan?
- Bawak saye pegi korea nak pegi Pulau Nami!
- bawak saye jumpe mereka2 yang saye minat
- Bagi saya 1 barang milik Hong Gi!

  • Bagaimana kamu menghilangkan rasa bosan yg teramat?
Tidur! Kalau tak pun layan movie hoyeh.
  • Andaikata kalau kamu terpilih dalam rancangan 'We Got Married',siapakah kamu akan pilih sebagai suami/isteri kamu?
Yong Hwa :)

  • Kamu suka lagu K-Pop apa?
Tak tau sebab banyak sangat lagu best. Hihi..
 


 Soklan yang last sekali tu saye tak dapat jawab la sebab memang tak tau huhu. Jangan marah ye tapi saye tetap join juge :)

 
 

 




 

 

8 comments:

  1. leh ke?template kak zue da ader...cube jihah search google"zue cancer" kt bhgian imej. kua byk kan gambar kak zue. pasan tak header wane itam. ader 2 gamba ha tu la header kak zue. kalo leh wat kak zue nak bg password ni

    ReplyDelete
  2. kite try lah tapi malam ni bz sikit la akk..kalau ade mase sy try ye :)

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  4. thx sbb ikt gak segmen sy yg x seberapa tue....huhu~
    xpa...yg pnting smgt awk nak join tu ada... ^_^ awk ttp msuk dlm bloglist sy...hee once again thx 4 ur comment abt this segment... :D
    Hongki?waa~mesti tgk crita 'You're Beautiful' nie kan...i like ur answer...hehehe.....

    ReplyDelete
  5. minchun :
    hihi thanks ya..sy pun bukan tau sangat korea ni hihi..
    aah tengok citer tu lah kiut sgt die ngee

    ReplyDelete
  6. hehehe....ya betul dia cute sgt kt crita tu ^_^ okay...
    jom la lihat jawapan rakan bloggers yg lain...mcm2 da jawapan dorang...huhu
    http://minchun09.blogspot.com/2011/04/ahli-k-pop-lovers-segment-minchun.html

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi