Thursday, April 21, 2011

Line tenet tenat gile!!

Assalammualaikum..

Kat sini daku nak mintak maap bebanyak for those yang tinggalkan kesan tapak tangan & kaki kat shoutbox daku tu ye. Semenjak 2 menjak ni line intenet tenat nak gila! Rasa nak hempuk je berokband ni ha. Hadoi hilang sabar. Btw thanks ya pada yang follow daku,daku akan follow korang balik dalam masa terdekat ni bila line da ok ye. Pada yang tinggal jejak kat kotak jerit daku akan balas kunjungan anda semua kemudian okeh. 
Tata!

Tq kerana memahami

4 comments:

  1. Jangan hempuk berukband tu. Goreng pun sodap. Haha.

    P/s: Selalu Miss Tira komen hari ini 2nd penulis blog Cerita Tira pula komen :)

    ReplyDelete
  2. bro ery :

    hahah kalau bole dah wat da ngee..aik bole plak 2nd penulis ye hihi

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi