Friday, April 8, 2011

KALAU AKU ( CIK NAJIHAH) INI DIA ( MISS HEARTY)

Assalamualaikum..

Kepade BA sory sangat3 sebab ni baru dapat on9..huhu..
Sory...



Dalam segmen ni daku diganding kan dengan miss hearty..
Daku baru je follow belog beliau tadi tu la akibatnye kalau tak on9 da kene marah dengan BA huhu.
Sory tau BA jangan la blacklist daku dari join segmen akan datang ngee..

Kalau belog beliau jadi belog daku daku nak buat...
Daku nak letak ade sikit2 wane purple sebab daku sangatlah berminat dengan wane purple tu.
Lepas tu daku cuma nak tukar template je sebab daku tak suka bunga ngee
Sory miss hearty hikhik
Btw do we look alike?? Kan3..

Rasenye itu saje meh la ramai2 terjah belog beliau..
***beliau cantik!


BA,sory tau :)

4 comments:

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi