Thursday, April 14, 2011

Nak dating dengan Cik Cikin?? Terharu!

Assalammualaikum..

   Hai! Haish baru siap berblog walking singgah blog yang join segmen BA tadi. Mau naik juling mate ni baca entry depa yang sedih ade, lucu ade, gembira ada & ada juga yang syahdunye. Waw! Follower daku meningkat terus dari 291 kot masa daku tinggalkan lappy ni pegi kelas. Alhamdulillah. Thanks korang ye. Nanti ada masa daku buat award khas untuk semua yang tersayang ye. Muah! Harap follower2 daku ni follow daku dengan iklas la ye. Trimas semua diatas sokongan kamu. **Bajet blogger hot kan

   Ha ni nak berceritalah sikit pasal kak cikin. Ingat tak daku penah cerita dalam entry ni hari tu. Tadi petang kan beliau kol daku! Ommo! Rasa macam tak caye je beliau salah seorang blogger yang daku admire tu sudi nak kenal dengan daku. Alkisah beliau tinggal pesan kat chat box suruh hanta kan no fon. Tup2 tadi dapat mecej yang berbunyi :

salam najihah..ni akak cikin ni..
najihah kat mane sekarang? Akak nak jumpe najihah nak kenal najihah la..


   Then tadi petang jugak beliau kol daku. Hangpa tau daku ketaq tangan nak jawab. Bila dah dengar suara beliau mak ai. Soooooooooooo lembut. Siyes tak sabar nak jumpe beliau ni nanti. Terasa sedih jugak sebab tak dapat nak jumpa hari sabtu ni sebab daku dah selamat pulang le rumah hoho. Date yang seterusnya lepas final. Nantikan entry dari daku ok! Opss jangan berbulu mata bace entry ni ye kang ade pulak cik anon kate baru jumpe 1 blogger da nak kecah. DO I CARE..?

p/s : akak,siyes tak saba nak jumpe akak. Thanks ya. Sayang akak.

4 comments:

  1. waaa..bestnye dapat jmp org cantik..sebelum tu, meh la turun tloh, aku balik minggu nie...hehe

    ReplyDelete
  2. huhu jom la nak ikut..
    jap aku pon balik gak jom!

    ReplyDelete
  3. ko boleh tak nak turun temerloh? aku mybe balik smpai rabu kowt

    ReplyDelete
  4. bole je kot tapi aku x reti plak dari tempat aku nk ke temerloh gane..huhu

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi