Sunday, April 3, 2011

BLOG NI AKU RASA PATUT POPULAR LAA

Assalammualaikum..



Hai..di hujung minggu yang indah ni**indah ke.. daku nak join segmen abg ben hot ni ha..

1. Blog yang daku rasa patut fofular

lyssa
prince
yuyu zulaikha
nelly
abg eqbal
cik pulau

Eh suke hati daku jek nak letak 6..Hihi
Abg Ben! tak pekan lebih 1 nak support kawan2 blogger.. :)

KENAPA??

Sebab mereka2 ni daku tengok ada potensi  nak fofular..
Then lagi 1 mereka ni mesra orangnye tak sombong..
Dan yang paling penting kualiti penulisan entry tu..HOT!!

2. apa yang patut dilakukan untuk popularkan sesuatu blog itu?

Hem..Act bagi daku jadilah diri sendiri..
Tak de nak meniru idea orang lain..
Dan rajin2 kanlah diri tu melawat & komen2 blog orang lain..

3. Pentingkah populariti & kenape?

Penting kot..Sebab kalau tak macam mane nak femes haha.
Terpulang pada individu..
Ada 2 pilihan..

1. pemes - ada aura
2. pemes - tak de aura..

mane nak??

ok sekian..nak join tekan header atas

24 comments:

  1. teringin nak jdi hot. Haha(gelak jahat).
    Tak ada la. Dorang jadi fofular sebab ketulusan entry dorang. awk pun fofular jugak kan najihah :)

    ReplyDelete
  2. hihi..aah..entry yang bes2 lagi la pemes..eh biase2 saje la ngee

    ReplyDelete
  3. belogs fofuler nie...

    bilela blog solomolo nak fofuler ek ???
    huwaa....

    ReplyDelete
  4. hoho semua fofuler..
    x pe2..cik najihah pun x femes jugak :)

    ReplyDelete
  5. betul2...bukan senang nak jadi popular kan...:)
    banyak kna usaha...
    saya doakan sume blog yg di listkan tu cepat popular...huhu

    p/s...name sy kew kat atas tu?

    ReplyDelete
  6. Jumpa awak di Blog Ben Ashaari
    Salam Kenal..
    Nice blog sahabat..
    best dapat follow ur blog..
    keep moving on..
    Klu free jemput singgah blog saya
    http://fahmiefiras.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. melawat kamu yg fofularrr...
    feel free singgah la blog sy
    http://safiyahezora.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. wahhh...mmg popular pun blog2 tu..
    nnt blog jihah ni pun bakal meletup jgk..gud luck..!

    ReplyDelete
  9. awat tak letak nama cek sekali.. hehe

    ReplyDelete
  10. jom kte tgk blog popular..
    dari blog abg ben..
    singgah blog dekcik..

    http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    ReplyDelete
  11. cik suka suki :
    tau x pe..bukan senang nk fofular kan hihi

    ReplyDelete
  12. prince :
    hihi amin..berharap begitulah..aah lah name kamu :)

    ReplyDelete
  13. fahmie firas :
    eh hai..baru tadi komen blog..thanks ya datang sini..thanks juge follow..keep on moving too :)

    ReplyDelete
  14. pembawa wacana :
    aah semua fofular

    ReplyDelete
  15. silent thinker:
    hai kamu..kamu pun fofular jugak la dear :)

    ReplyDelete
  16. nour akmal :
    hihi..pas ni meletup la..eh x de lah..fofular ke sy hihi

    ReplyDelete
  17. anis :
    kawe lupe lah dear..hihi

    ReplyDelete
  18. dek cik :
    thanks dear..i will.. :)

    ReplyDelete
  19. dari blog bro ben..^^

    nice blog..

    kalo sudi singgahlah blog amni...

    http://limelog.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    ReplyDelete
  20. amny :
    hai..thanks ya..
    i will too :)

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi