Sunday, April 10, 2011

Jom Join Bloglist Frommetoyou


Assalammualaikum..
Thanks to sis anum ni sebab sudi invite daku join blogslist beliau.
Bila daku bukak je blog beliau terus teruja! Sebab ape??
Sebab bukak2 je trus ada gamba kat Jepun tu ha .Waaaaa nak pegi jepun jugak nak pegi Pulau Nami..
Haish dalam mimpi saje

Pape pun korang jangan lupa terjah & join segmen sis ni tau tekan je header kiut tu.

Daku tak tau nak tag sape Jadi daku tag semua follower2 daku oke... :)

3 comments:

  1. ni amik kat btemplate eh?leh tak ajar kak zue camne nak letak header?bls kat blog eh :)

    ReplyDelete
  2. salam.thanks ye.sudi join my bloglist :)

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi