Thursday, April 14, 2011

Aku Hampir Kehilangan Dia!

Assalammualaikum..

   Hai semua..Daku dah rasa ngantuk tapi terasa nak jugak update sebelum tidur ni. Ni pasal kawan baik terlebih baik daku. He's back. alhamdulillah. Daku hampir kehilangan beliau sebab mungkin masa tu tengah serabut masing2 then buat keputusan terburu-buru. Bermula dari situ lah kami lost contact sampailah tadi. Tiba2 :

assalammualaikum..
hai fara aku nak wish gud luck untuk final sem ni. 
belaja elok2 & take care..
sori ganggu

   Serentak dengan itu daku dengan rasa amat terkejut & tak sangka terus menangis depan2 lappy ni jugak sebab daku ingat memang kami dah tak kan contact lagi dah. Daku rindu sangat kat beliau dan ye beliau memang jahat,kejam sebab tinggalkan kawan beliau ni sorang2. **kalau ko bace ni mesti ko gelak. Mesti korang tertanya2 peristiwa ape yang jadi sampai kami jadi lost macam tu je kan. Macam ni..

   Masa bila tah daku ade sentap dengan beliau ni. Daku rasa beliau ni dah lain sangat semenjak 3 menjak ni then daku bagitau die daku terasa dengan beliau then beliau kata beliau tahu & yang paling buat daku sebal & kesal sangat bila beliau tak hiraukan langsung daku ni. Biasenya kami ni setiap kali ada masalah mesti share same2. Tapi tak untuk kali ni & daku tak tahu kenape dengan beliau ni & start dari situ kami lost contact.

   Ingat gembira hidup macam tu? Tuhan je yang tau betapa sedih nye hati daku ni sebab member baik sendiri buat macam ni kan. Daku pk banyak kali ape salah daku buat pade beliau sampai macam ni sekali. Berkat doa daku,alhamdulillah. He's back again. Daku gembira teramat sangat Daku ingat daku boleh tak de kawan macam beliau tapi daku silap.. Kuasa Allah..

   Korang,daku nak bagitau sikit ni. Renung2 kan lah

Even sejauh mane pun korang pegi,setinggi mane pun korang pegi..dan secinta mana pun korang pada gf/bf kesayangan korang,utamakanlah kawan2 lebih dari itu. Tanpa kawan korang tak kan kemana. Dengan ada bf/gf seorang belum tentu cukup untuk menjamin kebahagiaan hidup korang. Sedarlah,orang yang bernama kawan yang korang pernah tinggalkan tu lah yang akan tolong korang bile andai kata 1 hari nanti korang ditinggalkan kekasih korang. Hargailah mereka.

Nak tengok tak mamat gedik yang buat aku nangis tu? Ni ha..
-
-
-
-
-
-
-
-

pewit..eyzul jangan mara ye..

Opss jangan tergoda ye hihi. 

Eyzul,aku sayang kau. Kite da janji kawan sampai mati. Kite dah kenal lame sangat.Aku mintak maaf aku tak dapat jadi kawan yang baik untuk ko. Aku tetap ada untuk bagi ko sokongan oke. Lastly jangan buat lagi dah tao. Kalau tak jenuh nak jawab dengan mak sebab gaduh dengan ko tak suke! =p

4 comments:

  1. amboi sweetnya. Err takkan kawan je sampai mati. Lain macam je bunyi. Ada paper ke selain dari kawan ni. Cer citer cer citer.. Hehe..

    ReplyDelete
  2. sweet kan haha
    eh kawan jela x mungkin lebih dari tu ...
    syg sebagai kawan saje..
    hihi

    ReplyDelete
  3. hehe..um pon ada gak kwn baik lelaki..baoik sgt..sharing prob..then sampai lah bila dia da ad awek..huhu..so lps tuh ktorg da mula jauh...dia tkot awek dia marah kot..hurmmm

    ReplyDelete
  4. umumra :
    hai dear..sy penah juge alami perkara macam tu..mmg sakit tapi last2 laki tu akan sedar sendiri nbt..
    jangan sedih2 ye .. :)

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi