Thursday, April 21, 2011

sedihnye bile berkaki size kecik

Assalammualaikum..

   Hai semua! Ha dah tengok muka baru blog daku kan. Semalam dapat komen dari cik nia chantek yang blog ni berat. Then semalaman daku tak tido cari template edit balik semula bagai sampai dah nak naik lebam mato ni ha. Thanks dear jadik silent reader blog daku :). Em harap2 tak berat da la

   Alkisah semalam daku berjalan lagi ke mentakab pule. Btw dah dasar family kaki jalan macam ni lah gayenye hihi. Tengah semangat nak beli kasut baru ni tibe2 tak de size pulak. Selalu macam tu aish! Dah la lawa sekali tak de size yang tinggal cuma size yang gedabak2 je.Geram ni! Selalu jadi macam tu bile nak beli kasut je tak de size. Kecik sangat ke kaki daku?

   Haila..Ape la nasib bersyukur saje. Tapi tetap geram sebab tak dapat beli kasut tu. :(

p/s : Berharap dibanyakkan lagi stok kasut bersize kecik :)

14 comments:

  1. x berat da..
    hehehe...


    j0m singgah n follow belog fyna.
    :)
    http://inibelogfyna.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. hihi..thanks dear..
    sy datang nnti ye :)

    ReplyDelete
  3. tgh cuti ke?? smpai berjln ke tmpt asal ku lg..:)

    ReplyDelete
  4. saya plak sedih sebab saiz besar..bila beli kasut dah jd x comel mcm yg saiz kecik hehe..

    ReplyDelete
  5. dafniesya :

    aah study week hihi..

    ReplyDelete
  6. dyana :

    tapi x pe senang nak cari size..hihi..
    eh tetap comel ape :)

    ReplyDelete
  7. Tu laa. Kalau saiz 5 memang susah laa nak cari. Eh, macam tahu-tahu je saiz 5 ea. Hahaha, memandai je Tira ni :p

    ReplyDelete
  8. huhu agkla..eh2 kureng tepat la dear..
    saiz 6 hikhik

    ReplyDelete
  9. ok je..hehe..lawa pun lawa blog ni..hehe..lain kali CN potong je kasut besar tu jadi kecik..baru muat..agagag

    ReplyDelete
  10. taufiq :

    yeke..hahah thanks..hadoi kalau da bole potong kasut tu da lame CN buat gagaga

    ReplyDelete
  11. untung lah jadik size kecik..baju kat shopping mall slalu kecik2..comel jek..

    ReplyDelete
  12. Pakai kasut saiz berapa? Kalau Arol pulak, selalu ada masalah saiz untuk seluar. Sebab Arol tinggi tapi pinggang kecik. ;D

    Entri terbaru : Segmen | Kalau Aku Ada Bakat Aku Nak Jadi ..... :)

    ReplyDelete
  13. seyrah :

    huhu ade jugak la advantage huhu,,
    baju x pe tapi kasut ni ha

    ReplyDelete
  14. arol :

    la yeke kesian pulak da macam tu

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi